• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

29.05.2020

23:55

TRENER LESTERA PRIZNAO: Imao sam KORONU, jedva sam hodao!

Fudbal

TRENER LESTERA PRIZNAO: Imao sam KORONU, jedva sam hodao!

Podeli vest

Trener fudbalera Lestera Brendan Rodžers potvrdio je danas da je imao korona virus u martu, nedugo pošto je sezona u Premijer ligi prekinuta zbog pandemije

Rodžers je drugi trener u Premijer ligi koji je imao novi virus, pošto je i Mikel Arteta bio zaražen.

KONAČNA ODLUKA, LIVERPUL IDE PO TITULU! Ovog datuma se nastavlja Premijer liga!

Rodžers je za radio Bi-Bi-Si (BBC) rekao da je i njegova supruga bila zaražena, ali da su se oboje oporavili.


- Supruga i ja smo dobili virus kada je prekinuta sezona. Nedelju dana kasnije sam se mučio, izgubio sam čulo mirisa i ukusa. Nisam imao snage, kao ni supruga. Testirali su nas i utvrđeno je da smo zaraženi. Jedva sam hodao. To me je podsetilo na uspon na Kilimandžaro, što se više penješ, teže ti je da dišeš - rekao je Rodžers.

Foto: Reuters

Rodžers se u humanitarne svrhe 2011. godine popeo na Kilimandžaro, nekoliko nedelja pošto se sa Svonsijem plasirao u Premijer ligu. On je bio jedan od 17 članova koji su predstavljali Fudbalsku ligu.

- Kada sam prvi put, nakon što sam se razboleo, pokušao da trčim, bilo mi je teško da istrčim 10 metara. Nisam imao apetit, a čudan je osećaj jesti hranu a da ne možete da osetite kakvog je ukusa i mirisa. Zbog toga cenim kada sam zdrav i spreman - rekao je on.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija