• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

16:40

(FOTO) ŠTA SE DESILO JOKANOVIĆU? Navijači ne mogu ČUDOM DA SE NAČUDE!

Fudbal

(FOTO) ŠTA SE DESILO JOKANOVIĆU? Navijači ne mogu ČUDOM DA SE NAČUDE!

Podeli vest

Srpski stručnjak 51-godišnji Slaviša Jokanović ne liči na sebe, navijači su ga jedva prepoznali

Izgleda da je karantin baš uticao na tenera katarske Al Garafe. Jokanović je obrijao bradu i sada ne liči na sebe.  Njegov novi imidž iznenadio je i autora teksta Toma Barklija koji je na Tviteru podelio novi izgled srpskog stručnjaka.

(FOTO) SRPSKI NAPADAČ SE PRETVORIO U ZVER! Navijači ne mogu da prepoznaju Mitra!

(FOTO) DA LI PREPOZNAJETE NAŠEG REPREZENTATIVCA? Vratio se i spreman je da nastavi DOMINACIJU!

 

Pričao je Srbin za San o budućnosti fudbala, Fulamu, ali i pokojnom Radomiru Antiću sa kojim je bio čvrsto povezan još iz igračkih dana.

- Bila je to tužna vest koja me je iznenadila. Znao sam da je bolestan, ali nisam očkivao da će tako brzo otići. Bio mi je kao otac, poznavao am ga 28 godina i stotinu puta sam bio u njegovoj kući. Nisam ga nikada video da gleda neki film. Na svakom televizoru ili računaru bile su utakmice. To nije bilo normalno. Nikada nije prestajao da priča o fudbalu i sportu - rekao je Jokanović.

Kaže da će trenutna situacija uticati na fudbal u Engleskoj i širom sveta.

- Prošlih pet godina bilo je mnogo novca za kupovinu igrača, pa bi za 30 miliona dobili kao neku jeftinu verziju. Verovatno će u budućnosti biti malo drugačije, ali može i sve da se vrati u normalu. Nedostaje mi Engleska, svi treneri i igrači sa kojima sam radio.Zaista verujem da imam još dve decenije u ovom poslu i da ću dobiti novu priliku u Engleskoj.

Jokan tvrdi da i u Engelskoj treba očekivati prilično čudne rezultata kada se vrati fudbal. 

- Kada se nastavi takmičenje u Engleskoj, možemo da očekujemo veoma čudne rezultate, kao što se dešava u Bundesligi. To je sve zbog dugačke neaktivnosti, a ne zbog fizičke nespremnosti. Mnogo automatizma je izgubljeno u periodu karantina. Takva situacija može da izrodi iznenađenja, a nadam se da će Fulam biti jedan od tih.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija