• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2020

23:10

BIVŠI TRENER PARTIZANA DOVODI LJUBIMCA "GROBARA" U RUSIJU! Nikolić hoće da oživi karijeru napadaču!

Fudbal

BIVŠI TRENER PARTIZANA DOVODI LJUBIMCA "GROBARA" U RUSIJU! Nikolić hoće da oživi karijeru napadaču!

Podeli vest

Novi trener Lokomotive iz Mosvke Marko Nikolić ima prvu veliku želju za letnji prelazni rok, a to je nekadašnji napadač Partizana Stevan Jovetić, pišu ruski mediji

Navodno, Nikolić ozbiljno razmatra mogućnost da iz Monaka dovede Stevana Jovetića i učini ga partnerom Aleksandra Golovina u napadu. Jovetić je zbog stalnih problema sa povredama odigrao samo 44 utakmice za Monaku u nešto manje od tri godine u Kneževini, a još od vremena u Mančester Sitiju njegova karijera otišla je stranputicom, jer je pretrpeo teške povrede kolena...

DOVOĐENJE SRBINA - NAJGLUPLJI POTEZ U ISTORIJI! Rusi pronašli "krivca" za dolazak Nikolića u Moskvu!

Jovetić u Monaku ulazi u poslednju godinu ugovora i Leonardo Žardim verovatno neće imati ništa protiv da ga ustupi Lokomotivi. Samo, u ovom trenutku još nije poznato da li bi moskovski klub Jovetića doveo na pozajmicu, ili bi ga otkupio od Monaka.

Foto: Starsportphoto©

Nekadašnji Partizanov biser je u Monaku postigao 14 i namestio još četiri gola. Prema najsvežijim informacijama sa specijalizovanog portala Transfermarkt Jovetićeva vrednost je 6.500.000 evra.

Podsetimo, Nikolićevu Lokomotivu verovatno će napustiti Džeferson Farfan, Žoao Mario, Boris Rotenberg, anton Kočenkov, Aleksandar Kolomejcev, Brajan Idova i Solomon Kvirkvelija, a možda čak i Eder, Mačej Ribus, Benedikt Hevedes i Fedor Smolov...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija