• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

08:16

RUSI OTKRIVAJU! Evo koliku PLATU traži bivši napadač Zvezde!

Fudbal

RUSI OTKRIVAJU! Evo koliku PLATU traži bivši napadač Zvezde!

Podeli vest

Đorđe Despotović bio je nadomak CKSA, ali ipak nije postigao dogovor sa Rusima

Po svemu sudeći su finansije bile problem, a ruski novinar Mihail Gončarov otkrio je koje ponude srpski fudbaler ne uzima u obzir.

KOLIKO KOŠTA SRBIN? Auuuu... Pašćete na du*e, Rajković će doneti MILIOOOONE Remsu!

SRBIN OSTAO BEZ DŽAKA PARA! Iz CSKA grme: Prodaju igrača preko naših leđa!

 

- Minimalni period koji Srbin očekuje je trogodišnji u ugovoru, a njegov potencijal za dalju prodaju je nizak. Novi ugovor morao bi da mu bude najveći u karijeri, a novi klubi bi trebalo da iskoristi Despotovića specifično za rezultat, bez daljih ciljeva. U isto vreme, finansijska očekivanja su velika, Despotović ne razmatra ponude manje od milion evra - piše Gončarov.

U dresu Orenburga postigao je osam golova do prekida šampionata. U dosadašnjem delu karijere igrao je za Spartak, Lokere, Zvezdu, Žetisu, Kairat, Astanu i Tobol.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija