• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

10:15

KATAI JE NAGRABUSIO, ZBOG ŽENE ĆE GA OTERATI IZ KLUBA! Navijači napravili haos, klub ĆUTI!

Fudbal

KATAI JE NAGRABUSIO, ZBOG ŽENE ĆE GA OTERATI IZ KLUBA! Navijači napravili haos, klub ĆUTI!

Podeli vest

Navijači Los Anđeles Galaksija teraju iz kluba Aleksandra Kataija nakon rasističkih komentara supruge Tee

Ona je na Instagram profilu komentarisala velike proteste u Sjedinjenim Američkim Državama koji su izazvani ubistvom Afroamerikanca Džordža Flojda. 

"Što vas policija nije jače tukla, stoko smrdljiva". "Ma, pobij go*na, bre - napisala je Tea na Instagramu. Galaksi se odmah posle toga oglasio saopštenjem, kao i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde izvinivši se svima, međutim navijači ne prihvataju izvinjenje.

(FOTO) UMRI, PRESTANI DA DIŠEŠ, GUBI SE IZ AMERIKE! Amerikanci prete Srpkinji nakon rasističkih izjava!

OGLASILA SE PRVI PUT POSLE SKANDALA! Žena našeg fudbalera tvrdi da nije rasista i da joj SE SVE SMUČILO!

 

Ali, usledili su protesti ispred trening centra Galaksija traživši da klub otpusti Kataija.

- Učinite pravu stvar i otpustite Aleksandra Kataija. Inače će biti ozbiljnih posledice". "LA Galaksi, sve dok je Aleksandar Katai u klubu, ja neću kupiti kartu, dres ili bilo šta drugo. Neću gledati mečeve. Što je mnogo, mnogo je. Preuzmite odlučne i značajne akcije" - samo su neke od poruka navijača.

 

 

Kako je preneo novinar Kevin Bakster klub je održao sastanak sa Kataijem.

- Iz LA Galaksija su rekli da su se sastali sa Kataijem u četvrtak ujutru, ali su odbili da izdaju saopštenje u vezi disciplinskih akcija protiv njega, a zbog raspaljivih komentara njegove supruge na društvenim mrežama.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija