• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

13:45

(FOTO) SRAMOTA! AMERIKANAC IZVREĐAO SRBE!  "Prljavci, pogledajte gde živite, ta KU*VA je negde morala da nauči o RASIZMU"!

Fudbal

(FOTO) SRAMOTA! AMERIKANAC IZVREĐAO SRBE! "Prljavci, pogledajte gde živite, ta KU*VA je negde morala da nauči o RASIZMU"!

Podeli vest

Supruga Aleksandra Kataija, Tea Katai, našla se na ozbiljnom udaru zbog rasističkih ispada pre nekoliko dana, a nakon što je njen suprug Aleksandar dobio otkaz u Los Anđelesu, američki producent Tarik Našid osuo je paljbu po našem narodu

 

Naime, američki producent osuo je paljbu putem Tvitera ne samo na Kataija i njegovu suprugu već i na Srbiju i srpski narod. Našu državu nazvao je "smetlištem", a uz taj komentar okačio je sliku jednog nepoznatog naselja, navodno u Srbiji.

(FOTO) UMRI, PRESTANI DA DIŠEŠ, GUBI SE IZ AMERIKE! Amerikanci prete Srpkinji nakon rasističkih izjava!

Tarik Našid, nije se tu zaustavio pa je nastavio da blati Srbe. Kada mu je neko od pratilaca pokazao kako izgledaju američke ulice, on se nije složio da je to isto, te da Srbi nemaju smeće oko sebe već u njemu žive.

 

 

Da u potpunosti začini čitavu stvar pobrinuo se kada je suprugu srpskog reprezentativca Teu Katai nazvao "ku*vom".

 

 

 

 

Njegove reakcije naišle su na osudu čak i američkih državljana koji su branili Srbiju, ali je bilo i onih koji su podržavali ovakve kometare producenta.

 

 

Nije mario ni za to što po istraživanju Harvarda rasizma u Srbiji nema ili je na jako, jako niskom nivou, pa je želeo da izgura svoju priču do kraja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 3 godine

Sto se mene licno tice, volim da citam vesti uz kokice i verujem da ce svako dobiti ono sto je zasluzio. Sve pocinje od obrazovanja. Zemlja u kojoj su skole propale, deca naucena da drzava pumpa novac bez pokrica, a pljacka drugih naroda je isto sto i "demokratija" nema buducnost bila crna, bela, zuta, ruzicsta ili kakva god.

Bane

pre 3 godine

Te slike su slike njegove prave domovine, pre nego što je kao rob došao u SAD. I izgled, i ime mu to pokazuju. Ćuti ROBE.

Sumadinac

pre 3 godine

Go*narcina jedna pa ovo je u njegovoj zemnji odakle je dosao.

ZZ

pre 3 godine

oj amerikanci .. s*eram vam ga majci .. ako mislite da je gotvo .. nije ..

ponosanS

pre 3 godine

Njegove reci mogu samo da kazu o njemu, kakav je covek i karakter a sto se slike tice, vidi se po embalazi i zutom znaku da je to nesto americko. Da li je amerikanac ili ne, to uospte nije bitno, Amerika ima najvise beskucnika a podzemni tuneli, kanalizacije i gradski trotoari to naj blje pokazuju. On o Srbiji moze samo da sanja. Buduci koliko mrznje ispoljava, bolje da ostane na snovima.

Mihajlo10

pre 3 godine

Ajde ovaj Amer ko Amer,ne ocekujem od njih nista pozitivno da kazu o Srbiji s obzirom na istoriju nasih odnosa od otimacine Kosova pa nadalje ali sta je sa ovom nasom curkom? Ko je nju sta pitao,kad je postala strucnjak za rasizam,vidi se da je ulica vaspitala.

Amater

pre 3 godine

OVA KATAIJEVA ZENA JE OBICNA GLUPACA JER MRZNJA PREMA NEKOM STVARA JOS VECU U DRUGOM PRAVCU...ZBOG NJE I SAMO ZBOG NJE OVAJ NAS JE NAGUZIO TAKO PROSTACKI...!!!

Milan

pre 3 godine

Tarik, staro Američko ime, haha Crnja presao na Islam da ne služi USA ARMY i sad glumi Amera.

Vns

pre 3 godine

Treba postovati drzavu u kojoj zivis, radis,zaradjujes....a dokone zene fudbalera nek' malo olade....

spasitelj

pre 3 godine

potplatila ga albanska saudijska isis narko mafija da sere protiv Srba .

zoran

pre 3 godine

...tipična američka nadobudna budala..niko na Balkanu nikada nije bio rasist..to ne postoji u našim glavama..smeća ima posvuda i da se počistiti ali smeće u glavi teško.

Alex Wolf

pre 3 godine

Bre Srbi, zar je moguće da ste poludeli zbog jednog tvita??? Kompleksi…

Pukovnik

pre 3 godine

Prljavi crnja neka se vrati korenima i braci majmunima u svojoj africi prapra baba i deda sluge belih bogatasa dosli u ameriku bicevanje i bili mnogo bolji ljudi nego njihovi smrdljivi potomci

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija