• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2020

22:55

IMAMO KARAKTER! Trener Čukaričkog najavio veliku borbu u polufinalu Kupa Srbije!

Fudbal

IMAMO KARAKTER! Trener Čukaričkog najavio veliku borbu u polufinalu Kupa Srbije!

Podeli vest

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da njegovi fudbaleri imaju kvalitet i da će se do poslednjeg trenutka boriti sa Vojvodinom za prolaz u finale Kupa Srbije

Čukarički će sutra od 17.00 na svom stadionu igrati protiv Vojvodine u polufinalu Kupa Srbije.

VOJVODINA ŽELI FINALE KUPA! Spremni su da "izginu" na terenu!

- Ovi momci imaju izuzetan karakter i veliki kvalitet, sigurno je da ćemo igrati do poslednjeg sudijskog zvižduka, a tada ćemo da svedemo račun i da vidimo šta smo uradili. Karakteristično je da ćemo izvesti tim sa sedam-osam klinaca, protiv Vojvodine koja će sigurno imati 10, a možda i 1 iskusnih igrača. Biće to duel između ekstra iskusne i ekstra mlade, talentovane ekipe. Videćemo u jednoj utakmici šta donosi mladost, a šta iskustvo. Nadam se da će svi koji budu gledali ovaj meč uživati u odličnoj predstavi- rekao je Veselinović.

Foto: Reuters

Trener ekipe sa Banovog brda je naveo da se ekipa za duel sa Vojvodinom sprema kao i za svaki drugi. Dodao je da mu je drago zbog toga što se publika vratila na stadione jer fudbal bez navijača "nema smisla".

- Iskreno se nadam da će stadion biti ispunjen i da će ujedno široki auditorijum pored malih ekrana moći da uživa u igri dva tima sa opredelenjem napadačkog fudbala- istakao je Veselinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija