• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2020

23:20

MARIO, TEBI OVDE NIJE MESTO! Šut karta za nekada veliku zvezdu svetskog fudbala!

Fudbal

MARIO, TEBI OVDE NIJE MESTO! Šut karta za nekada veliku zvezdu svetskog fudbala!

Podeli vest

Italijanskom fudbaleru Mariju Baloteliju je bio zabranjen ulaz u klupske prostorije Breše

Baloteli se pojavio na treningu svog kluba, ali mu nije dozvoljeno da prisustvuje. Breša se pre nekoliko dana oprostila od Balotelija koji se nije javljao na telefon, niti pojavljivao na treninzima.

(FOTO) DIMITROV STIGAO U SRPSKU PRESTONICU! Tu ga je dočekao Novak, pao je bratski ZAGRLJAJ!

Italijanski mediji su preneli da je Baloteli tokom prošle nedelje imao problema sa stomakom, dok Breša tvrdi da je niko o tome nije obavestio.

Baloteli je prošle godine došao u Brešu, u grad u kom je odrastao i do sada je dao pet golova na 19 utakmica.

- Da vidim ko će sad da mi kaže da ne želim da treniram- prenela je Ansa navodne reči Balotelija nakon što su ga službenici obavestili da mu je zabranjen ulaz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija