• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

08:46

STOJKOVIĆ NIJE ZASLUŽIO CRVENI! Raka Đurović jasan: Simović je MAJSTORSKI osetio utakmicu!

Fudbal

STOJKOVIĆ NIJE ZASLUŽIO CRVENI! Raka Đurović jasan: Simović je MAJSTORSKI osetio utakmicu!

Podeli vest

Glavni sudija 200. okršaja Partizana i Crvene zvezde (1:0) Novak Simović odradio je odličan posao, tvrdi ekspert za fudbalsko suđenje Raka Đurović

- Sudija je majstorski osetio utakmicu! Simović je vrhunski pripremljen ušao u derbi i odradio ga kako treba. Na vreme je osetio faulove, sankcionisao ih, skrenuo pažnju igračima kako da se ponašaju, opomene je delio opravdano i imao je ujednačen kriterijum - rekao je za Mondo Đurović.

Navijači Zvezde se žale da su oštećeni za crveni karton golmana Partizana Vladimira Stojkovića zbog starta van kaznenog prostora.

(FOTO) OVO JE BRUTALNO! Partizanovac jednom FOTOGRAFIJOM UPROPASTIO navijače Zvezde!

NAJBOLJI SMO U SRBIJI! Vazura blista: Jug krcat, NEMAM ZAMERKI NA SUĐENJE!

 

 

- Još jedna odlična odluka sudije. Nije svaki start golmana van 16 za crveni, gledaju se i druge okolnosti, gde se nalazi napadač, koliko igrača ima pored ili iza golmana. Bio je to primer gde igrač zbog starta mora da dobije javnu opomenu, ni manje, ni više - naglasio je Đurović i dodao:

- On je kao sudija na derbiju iscrpeo mnogo više nego što su mu igrači na terenu nudili. Šteta što kod nas nema više derbija i kvalitetnih utakmica na kojima bi sudije mogle da se iskazuju i dokazuju - istakao je Đurović.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

RAKA GROBAR STRUČNJAK ZA FUDBAL. VI STE SMEŠNIJI OD NJEGA. PRAZAN GOL, ČOVEK GA OBILAZI A ON GA RUŠI. HA, HA, HA.... TO I NEPISMEN ZNA DA JE CRVENI KARTON.

kales

pre 3 godine

Raka prtpostavlja da bi igrac zvezde promasio prazan gol.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija