• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

19:10

VELIKI BUM U SRPSKOM FUDBALU! Superligaš doveo doveo pojačanje iz Ajaksa!

Fudbal

VELIKI BUM U SRPSKOM FUDBALU! Superligaš doveo doveo pojačanje iz Ajaksa!

Podeli vest

Mladi napadač Damjan Dostanić predstavljen je danas u Bačkoj Topoli kao prvo veliko pojačanje Fudbalskog kluba TSC za sledeću sezonu

- Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah. Takođe, veoma su dobri uslovi, kada pogledam terene, zaista sam zadovoljan - rekao je Dostanić na današnjem predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

NEDOUMICA U SUPERLIGI VIŠE NEMA! Poznati svi učesnici evropskih kvalifikacija!

Dostanić je ocenio i da je za njega ovo veoma dobra odluka i da smatra da je izabrao dobar put da se razvije kao fudbaler baš u TSC.


- Želim i da učestvujem i u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina - kazao je osamnaestogodišnji Dostanić, koji se na konferenciji pojavio u dresu TSC.

Foto: Starsportphoto

Šef stručnog štaba TSC Zolatan Sabo je izrazio zadovoljstvo što je TSC uspeo da u svoje redove dovede Dostanića, koji dolazi iz velike Ajaksove škole fudbala.

- Damjan je reprezentativac Srbije i veliki potencijal. Uveren sam i da je za nas on zaista veliko pojačanje, a na njemu će biti da to dokaže - rekao je Sabo.

Sabo je istakao da je sasvim sam siguran da će mladi Dostanić „opravdati očekivanja i da će se u TSC dobro osećati“, kao i da će mu klub iz Bačke Topole poslužiti za to da napravi prve korake u ozbiljnom profesionalnom fudbalu i životu.

Foto: Starsportphoto

- Izuzetno mi je drago sto smo doveli ovakvo talentovanog momka i želim mu svu sreću, i puno uspeha, prvo sa TSC-om, a zatim u daljem toku karijere - kazao je šef struke u TSC.

Dostanić, koji dolazi iz holandskog Ajaksa, rođen 2001. godine u Roterdamu i napadač je omladinske reprezentacije Srbije.

Mnogi ga porede sa nekadašnjim napadačem Partizana i reprezentacije Srbije Aleksandrom Mitrovićem, pre svega po osećaju za gol i po stilu igre.

Od Dostanića se očekuje da se u ekipu uklopi do početka sledeće sezone, kada će TSC igrati i evropsko takmičenje, što će za njega biti dodatan motiv.

Mladi igrač je u četvrtak doputovao u Srbiju, a odmah potom je stigao u Bačku Topolu, gde se upoznao sa uslovima u Fudbalskoj akademiji.

Dostanić je sa TSC potpisao trogodišnji ugovor, a već danas se priključuje ekipi na treninzima u Bačkoj Topoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija