• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

12:22

NE DAJU 100.000.000 EVRA ZA SRBINA! Ovaj klub je ODUSTAO  od Sergeja?

Fudbal

NE DAJU 100.000.000 EVRA ZA SRBINA! Ovaj klub je ODUSTAO od Sergeja?

Podeli vest

Direktor Pari Sen Žermena Leonardo rekao je da taj klub neće imati velikih transfera u predstojećem prelaznom roku

Spekulisalo se da PSŽ namerava da kupi Sergeja Milinković-Savića, ali od toga verovatno neće biti ništa, jer je Leonardo istakao da ne očekuje transfere od 100 miliona na leto.

- Ono što se desilo je pogodilo celu planetu i osetiće se i na tržištu igrača. Finansije klubova su takođe pogođene i to uključuje i nas. Ljudi kažu da smo izgubili oko 200 miliona. Da, verovatno je da je toliko ili bar blizu te sume - rekao je Leonardo za francuske medije.

STIGLA PRVA PONUDA ZA SRBINA! Lacio odbio prvu ponudu za Milinković Savića, ali se sprema nova!

NASTALA JE PANIKA! Oglasio se Lacio posle povrede srpskog asa!

 

Za sada nije jasno da li ovim potezom Leonardo i Pari Sen Žermen samo pokušavaju da smanje cenu koju je "zacepio" Klaudio Lotito i uprava Lacija za srpskog igrača ili stvarno tako misle. Podsećanja radi, Italijani su za Srbina tražili 100 miliona evra.

- Ne verujem da će biti transfera od 100 miliona ovog leta jer niko ne može da potroši toliko novca, čak ni mi. Imali smo velike gubitke ovde u Parizu. Moraćemo da budemo kreativni, da nađemo rešenja koja nisu tako skupa. Uz nekoliko prilagođavanja, bez obzira na one koji odlaze, tim mora da ostane konkurentan - jasan je Leonardo.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija