• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: R.B

15.06.2020

17:15

(FOTO) OTVOREN NOVI REKONSTRUISANI STADION U SRCU SRBIJE! Kokeza: Ovo je poseban dan za grad Kruševac i ceo Rasinski okrug!

Fudbal

(FOTO) OTVOREN NOVI REKONSTRUISANI STADION U SRCU SRBIJE! Kokeza: Ovo je poseban dan za grad Kruševac i ceo Rasinski okrug!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović otvorili su u tom gradu rekonstruisani stadion Borca

Kokeza je naveo da je, u dogovoru sa predsednikom FS Rasinskog okruga Vladanom Gašićem, doneta odluka da FSS do kraja godine Kruševcu donira još jedan teren sa veštačkom travom, a da je na gradskim vlastima da odrede lokaciju.

(FOTO) SA CRNO-BELOM MASKOM NA PROMOCIJI! Zvanično! Stiglo veliko pojačanje!

- Ovo je poseban dan za grad Kruševac i ceo Rasinski okrug. Meni je bila izuzetna čast što sam zajedno sa gradonačelnicom Jasminom Palurović i ministrom Vanjom Udovičićem otvorio ovaj predivan fudbalski stadion. Jako je važno da svi zajedno poradimo na tome da se završi rekonstrukcija Gradskog stadiona, a naredni korak bi morao da bude povratak Napretka na evropsku scenu. Kruševac kao fudbalska sredina i svi Kruševljani zaslužuju da imaju klub koji će predstavljati Srbiju u nekom Uefa takmičenju.

Foto: fss.rs

Tekst potpisa

- Veliko hvala i gospodinu Bratislavu Gašiću, koji nas je okupio pre izvesnog vremena i dao nam ideju kako da poboljšamo fudbalsku infrastrukturu na teritoriji Rasinskog okruga- dodao je Kokeza.

Kokeza je zahvalio i trenerima Crvene zvezde i Partizana Dejanu Stankoviću i Savi Miloševiću što su se pridružili akciji FSS i pomogli da se uruče paketi sportske opreme klubovima iz tog regiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17