• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

20:15

NEVEROVATNA IZJAVA VEDETE LIVERPULA: Nema publike?! Ok, ne smem da PSUJEM!

Fudbal

NEVEROVATNA IZJAVA VEDETE LIVERPULA: Nema publike?! Ok, ne smem da PSUJEM!

Podeli vest

U sredu, 17. juna, nastavlja se Premijer liga posle puna tri meseca pauze zbog pandemije koronavirusa, a vezista Liverpula Džordan Henderson imao je jednu zanimljivu opasku

On je pričao za "Liverpul magazin" i rekao kako će zbog praznih tribina morati da pazi na svoj jezik.

UDARILA KRIZA U FENERU! Turski klub u velikom problemu!

- Za igrače će biti drugačije da igraju velike utakmice na stadionima gde nema publike, jer može da se čuje sve što neko priča. Moramo da se prilagodimo situaciji i svedemo psovke na minimum. Najviše se brinem za svoj jezik dok igram, ne bih voleo da se izvinjavam posle svake utakmice. Moram da budem pažljiv, posebno kad je nešto napeto- rekao je Henderson.

Nije jedini, jer vezista "crvenih" slično misli i za svog menadžera Jirgena Klopa.

- Siguran sam da će i Klop morati da vodi računa. Ali će znati i da ne može da krivi publiku što ne možemo da ga čujemo u nekim trenucima utakmice- rekao je uz osmeh Henderson.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija