• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

16.06.2020

11:10

FRANCUSKI FUDBALER SE POHVALIO! Pamela i ja smo imali s*ks 12 puta za noć!

Fudbal

FRANCUSKI FUDBALER SE POHVALIO! Pamela i ja smo imali s*ks 12 puta za noć!

Podeli vest

Fudbaler Adil Rami saigraču iz ruskog Sočija Aleksanderu Kokorinu rekao da je čuvena glumica Pamela Anderson najbolja ljubavnica koju je imao u životu i da je nezasita u krevetu

Rami i bivša zvezda TV serije "Čuvari plaže" bili su u vezi od početka 2017. do juna 2019. Ona je zbog njega sa tribina pratila finale Svetskog prvenstva u Rusiji, kada je Francuska pobedila Hrvatsku.

Varao je s bivšom

Kokorin i Rami su kratko vreme zajedno igrali za Soči, a ruski napadač otkriva da mu je Rami govorio o intimnom životu sa Pamelom i pre nego što su postali saigrači.

- Upoznao sam Ramija pre dve godine, kada je sa Pamelom bio na odmoru u Sočiju. Jedne večeri smo se našli u istom lokalu. Adil je izašao sam. Zanimalo me je kakva je Pamela u krevetu, a on se raspričao. Rekao mi je da je neverovatna, najbolja sa kojom je spavao. Bez ustezanja mi je rekao da su imali seks 12 puta za jednu noć i da ne mogu ni da zamislim šta Pamela sve radi - otkriva Rus.

Foto: Reuters

Rami se u međuvremenu rastao i sa Pamelom. Glumica je tvrdila da ju je fudbaler dve godine varao, i to sa svojom bivšom suprugom Sidion Bjemont, sa kojom ima dvoje dece.

- Teško je prihvatiti poslednje dve godine mog života, jer je sve bila laž. Prevarena sam, navučena da verujem. Očajna sam zbog saznanja da je taj čovek vodio dvostruki život. On je čudovište - rekla je Pamela tada.

Udala se i razvela

Jedna od najpoznatijih plavuša na svetu je nedugo nakon raskida sa Ramijem počela vezu sa holivudskim producentom Džonom Piterom. Njih dvoje su se 20. januara ove godine venčali, ali brak nije dugo trajao. Razveli su se posle samo 12 dana. Pameli je to bio peti brak, a pre toga je bila sa Tomijem Lijem, Kidom Rokom i u dva navrata sa Rikom Salomonom.

Bonus video:

Otišao u Soči iz zatvora

Aleksander Kokorin je zajedno sa Pavelom Mamajevim 7. oktobra 2018. pretukao državnog službenika Denisa Paka, zbog čega je u zatvoru proveo 11 meseci. Kada je pušten na slobodu u septembru prošle godine, Zenit ga nije želeo u timu, pa je poslat na pozajmicu u Soči, gde mu je Rami kratko bio saigrač.
- Adil je zimus došao sa ozbiljnom povredom. Tokom perioda u kom smo svi bili u karantinu zbog epidemije koronavirusa klub nije želeo da mu isplaćuje plate, zbog čega je on napustio ekipu i nije više sa nama - kaže Kokorin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija