• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

15:43

TAJKUN ĐILAS HOĆE DA OPLJAŠKA FSS! Kokeza BRUTALNO ODGOVORIO NA LAŽI: Krađe i mahinacije dobro su mu poznate!

Fudbal

TAJKUN ĐILAS HOĆE DA OPLJAŠKA FSS! Kokeza BRUTALNO ODGOVORIO NA LAŽI: Krađe i mahinacije dobro su mu poznate!

Podeli vest

Moj intervju u "Bazaru" predstavio je kao knjigu, ali to je obična budalaština. Pročitao je da na računu saveza ima preko 10 miliona evra, pa bi da zavuče ruku i u kasu saveza - izjavio je predsednik FSS Slaviša Kokeza

 

Osvedočeni tajkun i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas na portalu Direktno.rs, koji kontroliše, objavio je lažnu vest da je predsednik FSS Slaviša Kokeza napisao knjigu, autobiografiju "Moj put do uspeha".

OVO DUGO ČEKAMO, SVE JE OTKRIVENO! Ovako će izgledati PRIVATIZACIJA u srpskom fudbalu!

OTVORENO O KORUPCIJI, NAMEŠTANJU, PRIVATIZACIJI... Kokeza: Sve se svodi na kafanske priče, nisam čuo za konkretan primer!

 

 

Đilasov portal poslužio se prljavim lažima u političkoj kampanji, a predsednik FSS u razgovoru za "Srpski telegraf" raskrinkao je njegove ciljeve. Kokeza tvrdi da je Đilasova meta kasa FSS, koju bi da opljačka u sebi poznatom maniru, kao kad je bio na funkciji gradonačelnika Beograda i ministar u Vladi.

 

Nikakvu knjigu nisam napisao, to su budalaštine koje se pišu na portalu kojim komanduje Dragan Đilas. Vidim da je i on to komentarisao po društvenim mrežama, ali moram da kažem da je to obična obmana u cilju političke kampanje, koja je u toku. Ja sam samo dao intervju za list "Bazar", čiju su naslovnu stranu oni predstavili kao moju knjigu. Đilas je verovatno tamo pročitao da sam rekao da u kasi FSS ima preko 10 miliona evra i sad bi verovatno da zavuče ruku u kasu saveza. Krađe i mahinacije dobro su mu poznate iz perioda dok je bio gradonačelnik Beograda i ministar u Vladi - izjavio je Kokeza.

On je dodao i da su uzaludna i smešna pitanja koja postavljaju Đilas i njegovi sateliti, a koja se tiču njegovog porekla imovine i novca, kao i poslovnih uspeha.

- Od 18. godine sam privatnik, što se lako može proveriti i videti koje sam firme osnovao. Prvi veći novac sam zaradio 1999. godine, kada sam sa prijateljem Zdravkom Rajačićem izmislio proizvode lavlja kandža i zeder. Za razliku od Đilasa, nikad nisam bio na političkoj funkciji.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

Pa cela Srbija to zna... Ne pominjite da vam je kasa puna u Djilasovoj blizini! Odmah će pokušati da u nju zavuče svoje vilenjačke prste.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija