• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

21:22

100 DANA ČEKANJA ZA "NULU"! Velika greška GOL TEHNOLOGIJE na povratku Premijer lige!

Fudbal

100 DANA ČEKANJA ZA "NULU"! Velika greška GOL TEHNOLOGIJE na povratku Premijer lige!

Podeli vest

Fudbaleri Aston Vile i Šefild junajteda odigrali su večeras u Birmingemu bez pogodaka 0:0, u utakmici 28. kola Bundes lige, prve posle pauze od 100 dana zbog pandemije korona virusa

Najzanimljiviji trenutak utakmice dogodio se u 42. minutu kada je u centru pažnje bila VAR tehnologija. Fudbaler Šefild junajteda Oliver Norvud izveo je slobodan udarac, lopta je preletela igrače, uhvatio je golman domaćih Orjan Niland, ali je sa njom ušao u gol. Na televizijskom snimku se vidi da on drži loptu unutar gola, a da se drugom rukom drži za mrežu.

(FOTO) GOL TEHNOLOGIJA "ZARIBALA" NA POVRATKU PREMIJER LIGE! Navijači su 100 dana čekali da bi odmah VIDELI NESTVARNU GREŠKU!

Sudija Majkl Oliver je proverio tu situaciju i prema VAR tehnologiji, nije priznao pogodak.


Šefild junajted je 11. put odigrao nerešeno i šesti je na tabeli sa 44 boda. Aston Vila je nastavila niz bez pobede i nalazi se u zoni ispadanja na pretposlednjem 26. mestu sa bodom manje od bezbedne zone.

Foto: Twitter printscreen

Pre početka utakmice na praznom Vila Parku, održan je minut ćutanja u znak sećanja na umrle od korona virusa. Kada je utakmica počela igrači, treneri, sudija Majkl Oliver i njegovi pomoćnici su kleknuli na sredini terena i odali počast Afroamerikancu Džordžu Flojdu, koji je 25. maja umro tokom intervencije policije u Mineapolisu.

Fudbaleri i stručni štab Aston Vile su tokom zagrevanja nosili crna majice sa natpisom "Životi crnaca su važni", a tokom meča na stadionu je razvijena ista parola.

Foto: Reuters

Fudbaleri će umesto svojih prezimena na dresovima nositi natpis "Životi crnaca su važni", u prvih 12 utakmica.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija