• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

09:43

HOĆE SAMO U JEDAN KLUB! Jović odjavio Arsenal, za sve je kriv Hrvat!

Fudbal

HOĆE SAMO U JEDAN KLUB! Jović odjavio Arsenal, za sve je kriv Hrvat!

Podeli vest

Fudbaler Real Madrida Luka Jović (22) želi da pređe u Milan! Italijanski i engleski mediji pišu da je potencijalni srpski reprezentativac prihvatio ponudu "roso-nera" i da je spreman da se preseli na "San Siro"

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je navodno odbio Arsenal zbog želje da obuče dres Milana. Jović je prošlog leta stigao u Real iz Ajntrahta iz Frankfurta u transferu vrednom 60 miliona evra, a potpisao je ugovor do 2025. uz godišnju platu od deset miliona. Za sada nije poznato koliko bi zarađivao u Milanu, koji sigurno ne može da mu ponudi iste finansijske uslove.


Mediji na "čizmi" pišu da "roso-neri" žele Srbina da dovedu na dvogodišnju pozajmicu uz otkup od 35 miliona evra, ali još nema odgovora iz Madrida.


- Real svakako neće moći da vrati novac koji je uložio u Jovića jer je Srbin postigao samo dva gola ove sezone, a uz to je imao nebrojeno kikseva van terena, zbog čega je 'kraljevski klub' izgubio strpljenje - pišu italijanski mediji.

"Roso-neri" potencijalnog srpskog reprezentativca vide kao zamenu za Zlatana Ibrahimovića, a ključnu ulogu je odigrao Jovićev nekadašnji saigrač iz Ajntrahta Ante Rebić.

- Hrvatski reprezentativac je ubedio Srbina da mu se pridruži u Milanu. Ulogu je imao i Ralf Ragnik, koji će od naredne sezone biti sportski direktor Milana i koji je Jovića označio kao primarnu metu u letnjem prelaznom roku - navode mediji u Italiji.

Osim Jovića, opremu Milana bi od naredne sezone mogao da zaduži još jedan Srbin. Reč je o defanzivcu Fiorentine Nikoli Milenkoviću, za kojeg su "roso-neri" takođe zainteresovani.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija