• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

17:35

(VIDEO) DRUGA STRANE TUČE U NOVOM SADU: Prišao mi je sa leđa i udario me je, neka mu ide na čast!

Fudbal

(VIDEO) DRUGA STRANE TUČE U NOVOM SADU: Prišao mi je sa leđa i udario me je, neka mu ide na čast!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine savladali su na svom terenu ekipu Partizana sa 1:0 u poslednjem 30. kolu Superlige Srbije. Meč je pored malo golova obeležio i sukob igrača oba tabora odmah nakon što je glavni arbitar na toj utakmici Miloš Đorđić označio kraj susreta

Izveštaji kažu da je najdeblji kraj u gužvi izvukao fudbaler Partizana Igor Vujačić, koji je dobio udarac pesnicom u glavu od jednog igrača Vojvodine. Uprkos svemu, podignutoj temperaturi i uzburkanim stratsima dan posle duela na Karađorđu, Podgoričanin poručuje:

RAPSODIJA ZA KRAJ! Javor ponizio Inđiju u poslednjem kolu Superlige Srbije!

- Sportski sam došao da smirim već uzavrele strasti, kojih je bilo tokom čitave utakmice, kako ne bi došlo do još večeg incidenta. Ali, da onako kukavički iz gužve dobijem udarac u glavu, to može samo da ide na obraz i čast osobi koja je to uradila. Svi dobro znamo šta se dešavalo, videlo se i na ekranu, ali izgleda da nemamo svi iste motive. Moji motivi i mojih saigrača su isključivo sportski i zato nas to neće omesti da u sredu igramo fudbal, pokažemo snagu na terenu i borimo se da podignemo pehar Kupa- rekao je Vujačić za "Kurir".

Foto: Starsportphoto

Nakon utakmice u zapisnik delegata su zbog učešća u incidentu ušli sekeretar stručnog štaba Vojvodine Dragomir Vukićević, trener golmana Milan Jovanović i rezervni fudbaler Đorđe Đurić, dok su iz partizana zapisani kapiten Milan Smiljanić i Igor Vujačić.

Na snimku se vidi da je u stvorenu gužvu uleteo Vujačić i da ga je jedna fudbaler Vojvodine sa zelenim markerom udario u glavu od čega se on zateturao. Posle zadatog udarca igrač se povukao iz gužve, dok su Vujačića ostali počeli da smiruju kako se incident ne bi još više razbuktao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija