• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

18:50

OSTALO JE JOŠ JEDNO KOLO! Verder na pragu druge lige, sledi surova borba za Evropu!

Fudbal

OSTALO JE JOŠ JEDNO KOLO! Verder na pragu druge lige, sledi surova borba za Evropu!

Podeli vest

Fudbaleri Borusije Menhengladbah pobedili su u gostima Paderborn sa 3:1, u utakmici pretposlednjeg, 33. kola nemačke Bundeslige

Patrik Herman je u četvrtom minutu doveo Menhengladbah u vođstvo, izjednačio je Sven Mihel u 54. minutu, a minut kasnije je sa bele tačke novu prednost gostujučem timu doneo Lars Štindl. Isti igrač je u 73. minutu potvrdio pobedu Menhengladbaha.

(UŽIVO) ZVEZDA PODIŽE PEHAR ŠAMPIONA SRBIJE! Crveno-beli na proslavi 31. titule dočekuju Proleter!

Menhengladbah je sad četvrti na tabeli sa 62 boda, dok je Paderborn poslednji sa samo 20 osvojenih bodova. Fudbaleri Herte su na svom terenu pobedili Bajer Leverkuzen sa 2:0, golovima Mateusa Kunje i Dodija Lukebakija.


Bajer je ovim porazom izgubio mesto koje vodi u Ligu šampiona, peti je na tabeli sa 60 bodova, dok je Herta posle 11. pobede u sezoni deseta sa 41 bodom. Hofenjahm je sa ubedljivih 4:0 bio bolji od Union Berlina, dok je Volfsburg u gostima savladao Šalke sa 4:1.



Ekipa Volfsburga je šesta na tabeli nemačkog šampionata sa 49 bodova, koliko ima i Hofenhajm na sedmom mestu, Šalke je na 11. poziciji sa 39 bodova, dok je Union Berlin mesto ispod sa bodom manje. Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su na svom terenu Frajburg sa 3:1. Golove za šampiona Nemačke postigli su Džošua Kimih u 15. i Robert Levandovski u 24. i 37. minutu. Strelac jedinog pogotka za gostujući tim bio je Lukas Huler u 33. minutu.



Levandovski je sa ova dva gola postao prvi stranac u Bundesligi koji je u jednoj sezoni postigao 33 gola. Bajern je prvi na tabeli sa 79 bodova, dok je Frajburg osmi sa 45 bodova. Fudbaleri Borusije Dortmund slavili su u gostima protiv Lajpciga sa 2:0. Oba pogotka za Dortmund postigao je Erling Holand, u 30. i 93. minutu.

Dortmund je drugi na tabeli sa 69 bodova, dok je Lajpcig treći sa 63. Fudbaleri Majnca su na svom terenu zabeležili važnu pobedu protiv Verdera sa 3:1. Majnc je sada na 13. mestu sa 37 bodova, dok je Verder pretposlednji sa 28. Fortuna i Augsburg, odnosno Keln i Ajntraht odigrali su nerešeno 1:1. Poslednje kolo Bundeslige na programu je naredne subote.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija