• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2020

14:56

ISKRENA ZAMERKA REALU! Mijatović: Nikada ne bih pustio Ronalda da ode!

Fudbal

ISKRENA ZAMERKA REALU! Mijatović: Nikada ne bih pustio Ronalda da ode!

Podeli vest

Bivši fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović govorio je o dešavanjima u tom klubu. On smatra da Serhio Ramos mora da ostane

- Pustili su Kristijana Ronalda, a to nisu smeli da naprave. Ne sme im se dogoditi ista greška sa Serhijom Ramosom. Ne smemo pomagati drugim ekipama nego treba da pomognemo našoj. Ramos je sjajan igrač i bez obzira na godine trebalo bi ga zadržati. Mogao bi biti primer mladima, naučiti ih kako je to biti igrač Reala. Radilo se na tom planu greške i u prošlosti - rekao je Mijatović.

Mijatović se dotakao i Luke Modrića.

- Da sam ja u klubu i danas, ne bih nikada pustio Kristijana Ronalda, Serhija Ramosa ili Luku Modrića. Oni su uvek vrlo pozitivni bez obzira na to što s godinama možda gube određeni nivo forme. Fudbal je sport u kojem ne možeš tek tako pustiti sjajne igrače samo zato što ti više nisu potrebni. Italijani su tu pravi primer, s Baresijem i Maldinijem koji su igrali na najvišem nivou do poznih godina - dodao je Mijatović.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija