• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

12:55

BIĆE VRELO U NIŠU! Savo pričao o KORONI, a Lalatović dodatno dolio ulje na vatru: Čim me Grobari ugledaju ja ih motivišem! Zašto vređate SRPSKE majke!?

Fudbal

BIĆE VRELO U NIŠU! Savo pričao o KORONI, a Lalatović dodatno dolio ulje na vatru: Čim me Grobari ugledaju ja ih motivišem! Zašto vređate SRPSKE majke!?

Podeli vest

U sredu na gradskom stadionu "Čair" u Nišu biće odigran finalni meč Kupa Srbije između fudbalera Partizana i Vojvodine

Treneri Partizana odnosno Vojvodine, Savo Milošević i Nenad Lalatović, izneli su svoje impresije pred finalni okršaj u sredu! Pored njih na zajedničkoj konferenciji za novinare našli su se i vezista Vojvodine Nikola Drinčić, kao i defanzivac Parnog Valjka, Bojan Ostojić.

KAKO ĆE GROBARI REAGOVATI? Određen glavni sudija za finalni meč Kupa Srbije!

- Ništa novo nisam video, nema mnogo tajni među ovim ekipama, a poznajem i kolegu dugo, znam naćin razmišljanja. Znako šta očekujemo. Pokušaćemo da neutrališemo njihove dobre strane. Ništa novo nisam video, nema mnogo tajni među ovim ekipama, a poznajem i kolegu dugo, znam naćin razmišljanja. Znako šta očekujemo. Pokušaćemo da neutrališemo njihove dobre strane- ističe Milošević.

Foto: Starsportphoto

Strateg Partizan je upitan i ko će u Nišu poneti kapitensku traku.

- Ostojić je danas tu, ali ne znači da će on biti kapiten. Još nisam odredio sastav. Finale je jedna utakmica i nema favorita izrazitog. Možemo pričati o blagom favoritu na papiru, ali sve pada u vodu kad počne utakmica. Pobediće onaj ko bude spremniji, bolji, skoncentrisaniji tokom 90 minuta. Nadam se da ćemo to biti mi- rekao je Milošević.

O prognozama za sredu?

- Očajan sam prognozer, nebih se usudio. Može jedan detalj da promeni tok. Nemamo luksuz da se opustimo, ali imamo u vidu činjenicu da smo dobro igrali važne i velike utakmice. - kaže Savo!

Savo je bio upitan i za situaciju oko koronavirusa, na šta je Milošević kratko odgovorio:

- Nemamo naznaka da neko ima virus, već dva puta su testirani, tako da nećemo opet- zaključio je Savo!

Sa druge strane trener Vojvodine Nenad Lalatović izneo je svoje impresije uoči okršaja sa crno-belima.

- Vodićemo se time da zaboravimo utakmicu iz novembra, kad smo izgubili 4:0, a treba da se vodimo ovom utakmicom sada. Partizan je igrao u najjačem sastavu, ali bilo koji igrači u dresu Partizana su opasni. Saglasan sam sa Savom. Šanse su izjednačene. Žao mi je što neće doći naši navijači da nas podrže. Biće 10.000 navijača Partizana- rekao je Lalatović.

Foto: printscreen/Tv Arena sport

A zatim se osvrnuo i na samu atmosferu na tribinama koju očekuje u sredu na "Čairu":


- Biće puno navijaca Partizana, vole svoj klub, doći će ih 10 hiljada. Oni su fanatici, a ja ih motivišem čim se pojavim. Vole da me ponižavaju i da me vređaju, a tako motivišu i vređaju. Srpska majka koja rađa srpsku decu nije zasluzila da je iko ponižava. A oni ne ponižavaju mene, nego majku moje dece. A majka je svetinja. Ja zbog navijača Partizana ne mogu da dovedem svoju decu. Nijedna srpska majka nije zaslužila da je tako vređaju. Neshvatljivo je da Srbi vređaju srpsku majku. Neshvatljivo.! Vređajte mene, a ne porodicu. Posle ja nešto uradim i novinari koji vole Partizan pišu... A moja deca plaču kad to vide, pročitaju. Ekipa moja može da podnese uvrede i utakmice velikog pritiska. Čim mogu da podnesu mene, a ja im stalno stvaram pritisak, mogu da podnesu i utakmicu u sredu- rekao je Lalatović.
 

Lalatović se zatim i prisetio perioda kada je sa klupe predvodio niški Radnički:

- Prelepih godinu dana sam proveo u Nišu. Nisu mi navijači oprostili što sam klub napustio. Tamo mi je bilo prelepo. Nemam ništa protiv što se igra u Nišu. Voleo bih kao trener da osvojim trofej, mongo sam uradio u srpakom fudbalu, zaslužio sam ga. Nemam pritisak, nema veze što je to Partizan, isto bih bio motivisan da je bilo ko drugi. Imam sjajne igarače, ko bude bio bolji neka pobedi- zaključio je Lalatović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija