• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2020

15:30

NISAM IMAO SE*S I PO GODINU DANA! Saša Ćurčić ponovo šokira!

Fudbal

NISAM IMAO SE*S I PO GODINU DANA! Saša Ćurčić ponovo šokira!

Podeli vest

Ima igrača kojima je seks pre utakmica ulivao dodatnu energiju, ali ja nisam bio takav, nikad mi to nije prijalo, više sam voleo celibat, koji je umeo da potraje i po godinu dana, kaže Đani Ćurčić

Nikad mi nije prijao seks pre utakmice, više sam voleo da se uzdržavam od toga, i to po godinu dana, kaže Saša Ćurčić Đani!

Nekadašnji fudbaler Partizana i više engleskih klubova poznat je kao plejboj koji je potrošio milione u Velikoj Britaniji i Njujorku provodeći se sa top-modelima poput Eve Hercigove i Helen Kristensen.

Član džet-seta

U Njujorku sam imao sve na tacni, šta god poželim. Hoću Rodmana, evo ga. Hoću Madonu, eto je
Saša Ćurčić Đani

Zidan još luđi

Ćurčić, međutim, naglašava da je za razliku od Dvajta Jorka, nekadašnjeg saigrača Aston Vile, izbegavao seks pred mečeve.

- Jorki, moj dobri. Čujemo se često, ja sam mu idol. Upoznao sam ga sa najlepšim ženama Londona. Stalno me smarao, daj mi ovu manekenku, daj mi onu. Zaglavio je s tom Džordan, koju je Hju Hefner izbacio. Sad nažalost imaju problem s detetom. Ima tih igrača kojima je seks uoči utakmice ulivao dodatnu energiju. Meni nije. Ja sam se dovoljno trošio na terenu i nisu mi prijale dodatne "akrobacije". Najviše sam voleo celibat, koji je ponekad umeo da potraje i godinu dana - kaže Ćurčić u razgovoru za portal "Mondo".

NAVIJAČI, PAMET U GLAVU! FSS apeluje pred finale Kupa Srbije!

(19.00, ARENA 1) U NIŠU FINALE KUPA SRBIJE! Partizan juri rekordni PETI KUP U NIZU!



Malo je poznato da je Đani pre OFK Beograda i Partizana proveo jedno vreme u omladincima francuskog Kana, gde mu je saigrač bio Zinedin Zidan.

- Kratko sam se zadržao, sedam-osam meseci... Ponudili su mi petogodišnji ugovor, nismo se dogovorili i vratio sam se za Beograd. Kako je bilo sa Zidanom? Nikako! Družili smo se van terena, visili po plažama, čistili jahte, a sa nama je bio i Patrik Vijeira, u to vreme član kadetskog tima. Ali na terenu nikako nismo mogli zajedno. On je u to vreme bio problematičniji od mene. Zvuči čudno, ali je zaista tako - objašnjava Ćurčić.

Džaja me ispalio za Zvezdu

 

Saša Ćurčić je poznat kao jedan od zakletih partizanovaca, ali je malo poznato da je pre dolaska u Humsku bio na korak od Crvene zvezde.
- Dragan Džajić me je video na mestu Vlade Jugovića, bio sam taj tip igrača, možda još moderniji i veštiji sa loptom. Bio je zakazan sastanak na Karaburmi, pored Džajine kuće u jednom stanu. Ali, na putu ka tom stanu, neko ga je pozvao telefonom i rekao mu da Đani ima problem u glavi i da nipošto ne kupuje novog Milka Đurovskog. Džaja se nije pojavio na sastanku, ja sam ostao još dve godine u OFK Beogradu i posle potpisao za Partizan - priseća se Ćurčić.

Povremeni reprezentativac Jugoslavije trebalo je da vrhunac karijere doživi u leto 1996. kad je, kako tvrdi, bio nadomak prelaska u Mančester junajted.

- Ja na odmoru na Barbadosu, zove me menadžer i kaže: "Ideš na 'Old Traford'". Ludilo, gori Barbados! Bio sam na sedmom nebu. Međutim, tog leta na Evropskom prvenstvu Česi stignu do finala, Karel Poborski odigra odlično i Junajted uzme njega. Tad sam se razočarao u fudbal - kaže Đani.

Ćurčić je živopisnu karijeru završio u škotskom Madervelu, ali je pre toga imao kratku epizodu u Sjedinjenim Američkim Državama. Trebalo je da bude jedna od zvezda Njujork Metrostarsa, ali period u Velikoj jabuci više pamti po provodima.

- Bilo je naznaka da ću završiti u Kanzasu, ali zove me Lotar Mateus iz Njujorka i kaže: "Gde si, samo tebe čekamo". Nažalost, nisam stigao da odigram s njim nijednu utakmicu. Nikad više hot-dogova u životu nisam pojeo, ali je fudbal bio dosadan, katastrofa - ističe Ćurčić.

 

Doveo ga Goti

Legendarni Bora Milutinović mu je savetovao da ne dolazi u SAD, ali Ćurčić je, kao i uvek, slušao instinkt.

- Bora, kad me je video u SAD, samo je rekao: "O moj bože". Stigao sam preko mnogo jake linije. Goti, Gambino (čuvena mafijaška porodica, prim. aut.) i ljudi oko njih. Ta jevrejsko-italijanska veza. Imao sam na tacni sve što poželim. Hoću Rodmana, evo ga. Hoću Madonu, eto je. Ceo džet-set, bilo je dovoljno da uperim prstom - objašnjava Đani.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17