• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

17:44

JEDNA LALATOVIĆEVA REČENICA MOTIVISALA JE IGRAČE VOŠE! Naterajte "grobare" da plaču!

Fudbal

JEDNA LALATOVIĆEVA REČENICA MOTIVISALA JE IGRAČE VOŠE! Naterajte "grobare" da plaču!

Podeli vest

Trener Vojvodine, Nenad Lalatović otkrio je kako je motivisao svoje igrače pred produžetke u finalu Kupa protiv Partizana. Voša je na kraju slavila na penale

– Dizao sam ih, hrabrio, jer sam znao da ako dođemo do penala da ćemo osvojiti Kup. Pričao sam im „već ste zaslužili Kup, nemojte sad da padnete, nemojte da dozvolite navijačima Partizana da se raduju, nego ih naterajte da zaplaču posle utakmice“. Jer pobediti Partizan dva puta u pet dana, ovi momci nisu smeli da ostanu bez ovakve satisfakcije. Mislim da je i sudija možda produžio previše, šest minuta, ali nećemo se žaliti sad. Čestitao bih i sudijama i svim akterima finala, jer su se pošteno borili, ali najviše mojim igračima. Oni su pravi heroji finala. Nije lako da se izdrži ono što su oni prošli tokom meča, ali uspeli smo zajedno, uspeo sam da im održim hladne glave i jako sam ponosan, na njih, moje saradnike, Dragana Šarca, Milana Jovanića. Ovo je uspeh svih nas, celog grada Novog Sada i zato Kup pripada našim navijačima - rekao je Lalatović za "Kurir".

Za bivšeg trenera Crvene zvezde ovo je poseban trofej.

– U karijeri sam osvajao dosta trofeja. Imam ih sedam sa Crvenom zvezdom i Šahtjorom, ali ovaj je poseban, jer sam uvek govorio da ako ga ne osvojim kao trener onda izgleda da se nikad nisam ni bavio ovim poslom. Slično je i kada ste igrač. Karijera bez trofeja, nije karijera, šta ste radili ako na kraju nema nagrade. Sada sam postao trofejni trener, smatram da sam ga zaslužio - zaključio je Lalatović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VELIKI PROBLEM UOČI FINALA KUPA! Povrede u zao čas!
Fudbal

VELIKI PROBLEM UOČI FINALA KUPA! Povrede u zao čas!

Finale Kupa Srbije u kojem će Partizan protiv Vojvodine u Nišu pokušati da osvoji peti uzastopni trofej najmasovnijeg takmičenja srpskog fudbala igra se za tri dana, tačnije u sredu 24. juna. Ova dva tima su u petak imala vrelu uvertiru u Novom Sadu, a izabranici Nenada Lalatovića slavili su sa 1:0

21.06.2020

18:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija