• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

21:46

DORTMUND ZAVRŠIO VELIKO POJAČANJE! Stigao defanzivac PSŽ-a!

Fudbal

DORTMUND ZAVRŠIO VELIKO POJAČANJE! Stigao defanzivac PSŽ-a!

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Toma Munije od sledeće sezone će igrati za Borusiju Dortmund, potvrdio je danas taj nemački klub

Belgijski fudbaler potpisao je ugovor do kraja sezone 2023/24.

(VIDEO) ŠTA ZNA LIGA ŠAMPIONA ŠTA JE BORBA ZA OPSTANAK?! Davljenici iznenadili Dortmund i Lajpcig, Leverkuzen nastavlja da teroriše!

- Boruija Dortmund igra upravo onu vrstu fudbala koju ja želim da igram: uzbudljiv, autentičan i prirodan - rekao je Munije.



Munije je kazao i da je na njegovu odluku uticala i atmosfera na stadionu u Dortmundu kada je njegov, sada već bivši klub, igrao u Ligi šampiona.

On je tri puta sa PSŽ-om osvajao francusku ligu. Njegov ugovor sa prvakom Francuske ističe sledeće nedelje kada će i zvanično postati novi fudbaler Dortmunda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija