• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

19:16

NATERAO SAM 10.000 GROBARA DA PLAČU DOK JA DIŽEM TROFEJ! Lalatović puca od samopouzdanja: Samo nastavite da me ovako motivišete!

Fudbal

NATERAO SAM 10.000 GROBARA DA PLAČU DOK JA DIŽEM TROFEJ! Lalatović puca od samopouzdanja: Samo nastavite da me ovako motivišete!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović dan nakon osvojenog trofeja Kupa Srbije ponovo je "pecnuo" navijače Partizana koji su ga vređali tokom finala u Nišu

 

- Sam Bog je birao. Nije moglo lepše i slađe. Na uvrede prema majci moje dece sam im odgovorio sa dve pobede za samo pet dana. Prigrlio sam prvi trofej u grotlu navijača Partizana na niškom Čairu. Bog je veliki i na mojoj je strani, na strani moje porodice. Opraštam im sve, čovek sam. Srbin sam… Nisam zaslužio takve uvrede, opraštam, ali ne zaboravljam - kaže Lalatović za portal "Nova.rs".

 

Niški Čair je bio taličan za nekadašnjeg trenera Radničkog.

- Nikada nisam izgubio meč na Čairu. Proveo sam tamo godinu dana kao trener Radničkog, a sada se namestilo da s Vojvodinom osvojim prvi trofej u mojoj karijeri. Naterao sam 10.000 Grobara da plaču, da budu na kolenima, dok ja dižem trofej.

Foto: Starsportphoto

Još jednom se trener Vojvodine osvrnuo na povike sa tribina.

- Uvek sam govorio, vređajte mene, ne dirajte mi porodicu… Ne volim ja njih, ne vole oni mene, ali ja njih ne mrzim i u tome je razlika. Ovako me samo motivišu, i mene i moje igrače. Stigla ih je božja kazna i kazna Nenada Lalatovića. Dok sam se ja veselio, oni su plakali. Evo, poručujem im: Samo nastavite tako da me motivišete, ja sam vas kaznio na stadionu u Nišu da gledate kako ostajete bez trofeja Kupa Srbije. Poslao sam ih da od prvog kola igraju kvalifikacije za Ligu Evrope, dok ćemo Vojvodina i ja startovati od drugog.

Foto: Starsportphoto

Sve ljubitelje fudbala je posebno zainteresovala životna priča Miodraga Gemovića, koji je bio potpuno hladnokrvan u penal seriji, gde je "Panenkom" matirao Vladimira Stojkovića, a za Vojvodinu je potpisao dok je bio u zatvoru.

- Posebno mi je drago zbog Gemovića. To je fudbal, to je život. Lično sam insistirao da dođe u Vojvodinu. Ja sam mu poslao ugovor u zatvor. To potvrđuje kakav je čovek Nenad Lalatović. Kada su ga svi otpisali, ja sam verovao i pružio mu šansu. Mnogo mi je drago zbog njega i njegove porodice, zaslužili su sve lepo što im se dešava - zaključio je Lalatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
plejmejker

pre 3 godine

Sve je to ok,cestitke Voši....ali ovaj dečko nije baš čist u glavi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija