• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

26.06.2020

19:10

ZVEZDA JE ZASLUŽILA DUPLU KRUNU, HOĆU PONOVO U LIGU ŠAMPIONA! Nekadašnji defanzivac crveno-belih poslao poruku bivšim saigračima!

Fudbal

ZVEZDA JE ZASLUŽILA DUPLU KRUNU, HOĆU PONOVO U LIGU ŠAMPIONA! Nekadašnji defanzivac crveno-belih poslao poruku bivšim saigračima!

Podeli vest

Veoma sam zadovoljan u Rapidu. Beč je femomenalan grad, kao i Beograd i voleo bih i da sa sadašnjim klubom izborim Ligu šampiona, kaže Filip Stojković, nekadašnji desni bek Čukaričkog i Crvene zvezde

Stojković od prošlog leta nosi zeleni dres, slavni klub trenutno je drugi na tabeli sa šest bodova manje od Red Bul Salcburga, ali ako večeras dobiju derbi sve je moguće.
 

KATAI PRED POTPISOM! Evo koliko će ZARAĐIVATI u Zvezdi, imaće MANJU PLATU nego u LA Galaksiju!

- Videćemo do kraja šta će da se dešava. Salcburg je glavni favorit za tituliu, ali mislim da možemo da zadržimo drugo mesto. Ako osvojimo drugo mesto, slede kvalifikacije za Ligu šampiona. Nadam se da možemo do najelitnijeg evropskog takmičenja. Što da ne? Ali, o tom potom - rekao je Stojković.

Sa Zvezdom je bio učesnik Lige šampiona, u sezoni 2018/2019. godine, kada je beogradski klub u plej-ofu LŠ izbacio - upravo Salcburg.

Foto: Starsportphoto

Žali što je njegov bivši klub, u kojem je ponikao, ostao bez duple krune, koju je, kaže, apsolutno zaslužio.

- Ali, to je fudbal. Osvojili su titulu, to je najvažnije, igraće i kvalifikacije za Ligu šampiona. Najvaznije da nije prekinut niz od nekoliko godina osvajanja titule, pa sledeće godine da osvoje i titulu i kup - želja je Stojković.

Na vest da su petorica fudbalera Crvene zvezde pozitivni na kovid 19, a posebno da su zaraženi i njegovo najbolji prijatelji Marko Gobeljić i Vujadin Savić, kaže - najvažnije je da svi zaraženi tim virusom ozdrave.

Foto: starsoport

- Desilo im se da su zaraženi, Bože moj... Bilo je tu svakavih priča, gde su mogli da ''pokupe'' virus, ali najvažnije je da su oni dobro, da odleže, da se izleče. Biće oni dobro, jaki su momci - dodaje on.

U Austriji se utakmice igraju bez publike, a Stojković kaže da nisu navikli da igraju pred praznim tribinama i da igračima navijači itekako nedostaju, posebno ako se ima u vidu da ma utakmice Rapida dolazi oko 15.000 i 25.000 ljudi.

- Kako je nama tako je i svima drugima. Nadam se da će ovo uskoro da se završi i da će sve moći normalno da funkcioniše, da se publika vrati na stadione - rekao je Stojković.

Foto: crvenazvezdafk.com

Na pitanje kako sa ove distance vidi napuštanje reprezentacije Crne Gore uoči meča sa tzv. Kosovom i da li je, kako dani prolaze, veći žal što nije bio stepljiiviji i sačekao dres Srbije, Stojković odgovara da je to za njega završena priča.

Kada je reč o daljim planovima, podseća da u Rapidu ima još dve godine ugovora i da o promeni sredine, za sada, ne razmišlja.

- To se nikad ne zna, fudbal je najzanimljiviji sport na svetu. Zadovoljan sam svojim igrama, svi u klubu su zadovoljni, što je meni najvažnije. Igramo dobro, za sada ne planiram nista. Desiće se šta će se desiti -  rekao je Stojković.

Kaže da se već uveliko navikao na grad, da se u njemu oseća fenomenalno - kao u Beogradu, te da su ga saigrači u klubu dočekali na najbolji način.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija