• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

10:12

NIJE REKAO NIJEDNU RUŽNU REČ! Grujić otkrio: Skenirali smo psihološki Lalatovića, Natho me iznenadio!

Fudbal

NIJE REKAO NIJEDNU RUŽNU REČ! Grujić otkrio: Skenirali smo psihološki Lalatovića, Natho me iznenadio!

Podeli vest

Danilo Grujić, iskusni srpski sudija, rekao je da je sudijski tim psihološki skenirao trenera Vojvodine Nenada Lalatovića pred finale Kupa Srbije (4:2)

U borbi za trofej Vojvodina je bila bolja od crno-belih, a Lalatović je tokom svih 120 minuta u svom stilu bio veoma aktivan pored aut linije. Grujić ističe da je najvažnije da je sve bilo u sportskim okvirima.

(VIDEO) LALATOVIĆ DOSOLIO RANU GROBARIMA! Na kraju je samo rekao: "PRIJATNO"!

(VIDEO) LALATOVIĆ DOČEKAN UVREDAMA U NIŠU! Navijači Partizana osuli paljbu po treneru Vojvodine!

 

 

- Sve viđeno. Psihološki smo skenirali trenera Vojvodine, očekivane provokacije sa tribina. Prihvatili smo njegovo ponašanje, uz dozu strpljenja. Spremili smo se i reagovali u interesu utakmice - rekao je Grujić za "Žurnal" i dodao:

- Nije, koliko sam čuo, bilo reakcija. Partizanovci su prihvatili kakav je Lalatović. Najvažnije, kompletna priča ostala je u sportskim okvirima.

 

Grujić kaže kako je trener Vojvodine bio disciplinovan.

- Nije upotrebio nijednu ružnu reč. Da je bilo tako, sigurno bi završio na tribinama.

Od igrača ga je najviše iznenadio ponašanjem Natho.

- Na terenu, Natho. Iskusan, proveren fudbaler, nisam očekivao nervozu kod njega. I taj deo je ostao iza nas, nisam hteo da mu zadajem dodatni problem. Često smo pričali tokom utakmice. Rekao sam mu: 'Igraj, sve ostalo je moj posao - istakao je Grujić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija