• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

18:30

(FOTO/VIDEO) HRVATICA DOVODI DO LUDILA! Zbog BUJNIH GRUDI nikome nije svejedno kad stane pored nje!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) HRVATICA DOVODI DO LUDILA! Zbog BUJNIH GRUDI nikome nije svejedno kad stane pored nje!

Podeli vest

Hrvatica Mirta Šurjak koja radi kao komentator utakmica Hajduka iz Splita ponovo je dovela u nezgodnu situaciju svoje sagovornike

Atraktivna "kraljica Torcide" svojom pojavom pre i psole utakmice "bilih" skoro uvek završi na naslovnim stranama medija u Hrvatskoj i regionu.

(VIDEO/FOTO) PRSATA HRVATICA ZALUDELA FUDBALERE HAJDUKA! Svi su gledali u njene grudi!

Tako je bilo i ovoga puta, nakon što je Hajduk na jedvite jade savladao Salven Belupo (2:1) i probio se na drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Zbog Mirte, njenih mrežastih čarapa i bujnog dekoltea, preznojavali su se i članovi domaćeg tima, ali i trener gostujućeg Tomislav Stipić. Na pitanje da prokomentariše igru Hajduka, Stipić je se dotakao onoga što je očigledno.

- Mirna, pardon Mirta. Vi ste simpatični, zgodni i lukavi. Ali ja ne smem da komentarišem igru protivničkog tima - rekao je Stipić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija