• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2020

14:49

(VIDEO) SVE PUCA, SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA! Burno u Barsi, Mesi stručnom štabu SPREMIO OTKAZE!

Fudbal

(VIDEO) SVE PUCA, SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA! Burno u Barsi, Mesi stručnom štabu SPREMIO OTKAZE!

Podeli vest

Kike Setjen, trener Barselone, kako trenutno stvari stoje, uskoro će biti bivši šef stručnog štaba Katalonaca

Kako prenose mediji atmosfera u svlačionici je katastrofalna, samo je pitanje kada će eksplodirati.

Posle dva kiksa u poslednja tri kola i dva remija na gostovanjima Sevilji i Selti, Barsa je izgubila prvo mesto na tabeli, koje je sada u rukama Real Madrida. Na ruku Kataloncima ne ide ni očigledan sukob između stručnog štaba i Lionela Mesija.

POSEBNA KLAUZULA! Mesi potpisuje novi ugovor!

(VIDEO) KAD LEO POTPUNO POBESNI! Mesi izazvao incident!

 

Za vreme poslednje utakmice između Selte i Barselone, kamere su tokom prenosa snimile Mesija koji ignoriše savete trenera Kikea Setjena i njegovog pomoćnika Edera Sarabije.

Tokom pauze igrači su se okupili oko klupe, a Sarabija je delio savete. Međutim, u tom momentu je snimljen Mesi, koji je uz gestikulaciju nezadovoljstva napustio grupu.

Luis Suarez je pokušao da vrati Mesija, ali Argentinac je u nekoliko navrata okrenuo leđa Sarabiji, nije ga zanimalo šta priča, dok je ovaj zbog ignorisanja bio vidmo besan. 

Tener Setjen se nemoćno uhvatio za glavu. Koga Mesi uzme na zub, tome se ne piše dobro, jasno je da Argentinac vedri i obači u Barseloni. Već su krenule spekulsacije ko bi mogao da bude novi trener Katalonaca. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija