• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

09:48

EVO VAM K**AC, JA SAM BOSANAC! Ćiro Blažević uzdrmao region novom hit izjavom!

Fudbal

EVO VAM K**AC, JA SAM BOSANAC! Ćiro Blažević uzdrmao region novom hit izjavom!

Podeli vest

Miroslav Ćiro Blažević bio je selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine kada je Miralem Pjanić debitovao za reprezentaciju

Pjanić je zvanično postao novi fudbaler Barselone, a popularni Ćiro u razgovoru za SportSport.ba kaže kako je ovaj transfer dobra prilika da se u svim delovima svijeta čuje za Bosnu.

(VIDEO) URNEBESNO! BOSANCI I HRVAT SE SPRDAJU SA PJANIĆEM! Šta, bolan, reče?

GOTOVO! BOSANAC STIŽE U BARSELONU! Završena prva VELIKA TRAMPA!

 

- Video sam da je veliki potencijal. Znao sam da će postati velika zvezda, ali ne baš tako velika kakva je sada. Ovo je uspeh bh. sporta. To je način da se promovišemo kao država i da se za Bosnu i Hercegovinu čuje u najdaljim ćoškovima planete. Miralemu čestitam od sveg srca i želim mu puno sreće u novom klubu - kazao je Blažević.

Navijači Barcelone, sudeći po komentarima, neće poželeti toplu dobrodošlicu Miretu. Ćiro ima poruku za njega šta da napravi u toj situaciji:

- To bi Pjaniću trebalo da bude dodatni motiv da im kaže evo vam k*rac, ja sam Bosanac i ja se ne predajem - poručio trener svih trenera'

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija