• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

21:45

PREMIJER LIGA! Arsenal i Njukasl došli do važnih pobeda, Lester ponovo razočarao!

Fudbal

PREMIJER LIGA! Arsenal i Njukasl došli do važnih pobeda, Lester ponovo razočarao!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala i Njukasla ostvarili su ubedljive pobede, dok je Lester ponovo razočarao, u 32. kolu Premijer lige

Arsenal je poveo u 33. minutu golom Pjera Emerika Obamejanga, a četiri minuta kasnije prednost je udvostručio Granit Džaka. Treći gol postigao je Obamejang u 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Sedrik Soareš u 81. minutu.

(VIDEO) VATRENI OBRAČUN KALINIĆA I BORJANA! Sve je pucalo na zelenom tepihu!

Arsenal je ostvario 11. pobedu i popeo se na sedmo mesto na tabeli sa 46 bodova. Norič je pretrpeo 21. poraz i poslednji je sa 21 bodom. Fudbaleri Njukasla pobedili su na gostujućem terenu Bornmut sa 4:1.


Crno-beli su poveli u petom minutu golom Dvajta Gejla, prednost je udvostručio Šon Longstaf u 30. minutu, a treći gol postigao je Migel Almiron u 57. Asistent kod sva tri gola bio je Alan Sen-Maksime. Četvrti gol za goste postigao je Valentino Lazaro u 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Den Gosling u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Njukasl ima 11 pobeda i 42 boda na 13. mestu, a Bornmut je posle 19. poraza pretposlednji sa 27 bodova. Isti broj bodova, ali i utakmicu manje ima i Vest Hem, koji je prvi iznad zone ispadanja. Vest Hem večeras igra protiv Čelsija. Fudbaleri Evertona pobedili su na svom terenu Lester sa 2:1.


Everton je poveo u 10. minutu golom Rišarlisona, a drugi gol, šest minuta kasnije, postigao je Gilfi Sigurdson iz penala. Konačan rezultat postavio je Keleči Ihenačo u 51. minutu. Lester je poslednje tri utakmice bez pobede i treći je na tabeli sa 55 bodova, bodom više i utakmicom više od četvrtoplasiranog Čelsija. Ekipa Karla Ančelotija vezala je drugu pobedu, ukupno 12. u ligi i zauzima 11. mesto na tabeli sa 44 boda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija