• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2020

17:45

PUKLA BOMBA U MILANU! Inter doveo pojačanje iz Reala za 40.000.000 evra!

Fudbal

PUKLA BOMBA U MILANU! Inter doveo pojačanje iz Reala za 40.000.000 evra!

Podeli vest

Fudbalski klub Inter završio je veliki posao na transfer pijaci. Plavo-crni dres obući će bek Real Madrida Ašraf Hakimi

Desni bek u Milano je stigao iz madridskog Reala za 40 miliona evra, uz dodatnih pet na ime bonusa, a potpisao je petogodišnji ugovor vredan 25 miliona.

KAKO ČOVEČE, KAKO? Niste videli LUĐEG GOLMANA!

Hakimi (21) dete je Reala, ali prethodne dve sezone proveo je na pozajmici u Borusiji Dortmund.

Na Vestfalenu je prikazivao fantastične partije. Na ukupno 73 meča upisao je 12 golova i 17 asistencija, od čega u sezoni za nama devet pogodaka i 10 uspešnih dodavanja.

Bilo je to dovoljno da ubedi Antonija Kontea da je pravi igrač za njegov sistem 3-5-2 i da će uz desnu aut liniju i u budućnosti igrati sjajno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija