• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2020

12:51

UKRALI ZVEZDI POJAČANJE! I to je MOGUĆE, Mihajlo Banjac ODBIO ŠAMPIONA Srbije!

Fudbal

UKRALI ZVEZDI POJAČANJE! I to je MOGUĆE, Mihajlo Banjac ODBIO ŠAMPIONA Srbije!

Podeli vest

Mihajlo Banjac bio je na meti Crvene zvezde, ali je izabrao TSC i postao drugo pojačanje kluba iz Bačke Topole!

Banjac je potpisao ugovor na tri godine, a prethodno je uz posredstvo Dušana Tadića stigao i 18-godišnji napadač Damjan Dostanić, njemu je istekao ugovor sa Ajaksom pa je stigao kao slobodan igrač.

NOVI ODLAZAK IZ ZVEZDE! Mladi fudbaler napustio Marakanu, ali ostao u Srbiji!

SMRTNI SLUČAJ U BENOVOJ PORODICI! Velike promene u timu pred TSC!

 

Banjac je Crvenu zvezdu odbio delom i baš zato što bi u tom slučaju Inđija, u kojoj je fudbalski prohodao, ostala bez dinara obeštećenja, prenosi Mozzartsport. Zvezda je htela da ga potpiše sada, pa da on dođe za šest meseci kad mu istekne ugovor.

TSC naravno nije objavio finansijske detalje posla, ali kako navodi pomenuti izvor tokom pregovora pominjalo se obeštećenje 100.000 evra i 10 odsto od narednog transfera.

U korist TSC-a išao je i utisak samog igrača da će u Topoli zaista igrati, dok bi u Ljutice Bogdana dobijao šansu na kašičicu. Zbog toga je Banjac čak prihvatio i značajno manju platu u Topoli: 3.000 evra plus bonusi. U Zvezdi su mu, samo usmeno doduše, pričali o 5.000 evra, uz bonuse.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija