• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2020

21:53

BAKSUZNA SUBOTA ZA SRBINA U MOSKVI! Dva poništena gola, promašen penal u 99. minutu, Liga šampiona dovedena u pitanje!

Fudbal

BAKSUZNA SUBOTA ZA SRBINA U MOSKVI! Dva poništena gola, promašen penal u 99. minutu, Liga šampiona dovedena u pitanje!

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić dugo će pamtiti meč Lokomotive i Sočija u 26. kolu ruske Premijer lige

Lokomotiva srpskog trenera Marka Nikolića remizirala je bez golova na moskovskoj RZD areni protiv Sočija, a Nikolićevom timu poništena su dva gola zbog ofsajda, a drugi je bio naročito bolan jer se dogodio u 90+2. minutu.

SRBIN DEBITOVAO POBEDOM U MOSVI! Lokomotiva minimalna na Nikolićevom prvom meču!

Kulminacija uzbuđenja viđena je u 98. minutu kada je dosuđen penal za domaći tim, odgovornost je preuzeo najbolji igrač Aleksej Mirančuk, ali je pogodio okvir gola. Posle ovog meča Lokomotiva ima 4 boda više, ali i dva meča više od Krasnodara sa kojim se bori za direktan plasman u Ligu šampiona.

Krasnodar u nedelju dočekuje Zenit, koji je posle remija Lokomotive došao na korak od nove titule.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17