• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2020

18:30

TAKO JE BRAĆO! NE DAMO SVETINJE! Crnogorski fudbaleri digli glas i stali na stranu SRPSKOG NARODA!

Fudbal

TAKO JE BRAĆO! NE DAMO SVETINJE! Crnogorski fudbaleri digli glas i stali na stranu SRPSKOG NARODA!

Podeli vest

Crnogorski fudbaleri, tačnije sindikat fudbalskih radnika Crne Gore stao je na stranu naroda koji se bori za odbranu svetinja

 

Možda u najtežim vremenima od postanka srpske crkve, fudbalski radnici širom Crne Gore su svojim potpisima beskompromisno stali u odbranu svetinja, navodi se u saopštenju fudbalskih radnika Crne Gore.

KAKVA BOMBA U SRPSKOM FUDBALU! Reprezentativac umesto povratka u Humsku ODABRAO ČUKARIČKI!

- Uprkos raznoraznim pritiscima i opstrukcijama kojima smo izloženi prethodnih dana, mi na ovaj način pokazujemo jedinstvo, hrabrost, brojnost i solidarnost koji nemaju cijenu u borbi za podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj (MCP). Preko 220 potpisa među kojima su Crnogorci, Srbi, Makedonci ali i predstavnici rimokatoličke veroispovesti, a među kojima su u isto vreme manje i više poznata fudbalska imena, želimo istaći da smo pred Bogom svi jednaki i da ovde zapravo branimo pravo na život. Ovo su poruke koje šaljemo u ime svih slobodoumnih fudbalskih radnika Crne Gore. NE DAMO SVETINJE! Spisak nije konačan, a tokom naredne sedmice ćemo objaviti i naknadne potpise naših kolega - ističe se u saopštenju.

Foto: Starsportphoto

Simon Vukčević

226 sadašnjih bivših i sadašnjih fudbalskih radnika je za sada na spisku a najpoznatija imena među njima su Simon Vukčević, Marko Baša i Saša Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivica Petrovic

pre 3 godine

A gde su Deja Mijatovic Brnovic I ostali??

Rajko

pre 3 godine

Deja, Mijatovic, Brnovic I ostali kao veliki srbi su u prvim redovima uz narod. Pitam se gde ce te svi vi Milovi batinasi, govornici, sluzbenici i policajci koji ste se ogresili o srpstvu i srpskome rodu. Hocete li moci ostati da zivite sa narodom kojeg pljujete, vredjate i bijete? Da li razmisljate da stap ima dva kraja?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija