• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2020

09:28

REAL JE MAŠINA, KIDA TE! Joviću, njega moraš da poslušaš!

Fudbal

REAL JE MAŠINA, KIDA TE! Joviću, njega moraš da poslušaš!

Podeli vest

Goran Drulić, nekadašnji napadač Crvene zvezde, pričao je o Luki Joviću, mladom napadaču Reala

​Čovek koji se sada bavi trenerskim poslom u Španiji ima niz saveta za mladog fudbalera iz Bijeljine. 

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU, LOŠE ZA PARTIZAN! Crveno-beli sve bliže VELIKOM olakšanju!

ZVEZDAŠI U TRANSU posle velikog PREOKRETA, crno-beli NISU SREĆNI!


Real je mašina, Real te kida. Tamo nema vremena. Čim napraviš grešku, odmah si na udaru. Bolje je napraviti jednu veliku grešku nego više malih, jer se onda stalno priča o tebi. Ne postoji dovoljno veliki igrač da ga Real čeka i trpi. Luka Jović ima ozbiljnu šansu da uspe, ali mu je bolje da ode u klub u kom će konstantno igrati. Doveden je da nasledi Benzemu, ali je tip igrača koji mora da igra, bar ja tako vidim -  otkrio je nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Goran Drulić je dres Barselone B nosio u jednoj sezoni, kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde. Kasnije je čak četiri godine bio član Saragose, a nosio je i dres La Muele, Andore i Sarinjene.

Jovićevu prvu sezonu u Španiji obeležile su povrede, mala minutaža, postigao je samo dva gola, a imao mnogo više ispada van terena.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija