• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2020

14:05

NIŠTA OD FUDBALSKOG ZEMLJOTRESA! Mesi do kraja karijere ostaje u Barseloni!?

Fudbal

NIŠTA OD FUDBALSKOG ZEMLJOTRESA! Mesi do kraja karijere ostaje u Barseloni!?

Podeli vest

Predsednik Barselone Ðosep Marija Bertomeu izjavio je da će argentinski fudbaler Lionel Mesi završiti karijeru u katalonskom klubu

Radio stanica Kadena Ser prošle sedmice objavila je kako Mesi želi da ode nakon što mu istekne ugovor sledeće godine.

- Mesi je rekao kako će svoj fudbalski put završiti u Barseloni. Ne želim da ulazim u detalje jer smo trenutno fokusirani na takmičenje i vodimo pregovore s mnogo igrača, ali Mesi nam je objasnio da želi da ostane i da ćemo uživati u njegovim igrama još dugo - rekao je Bertomeu posle Barselonine pobede na gostovanju Viljarealu 4:1, a prenosi španska Marka.

Četiri kola pre kraja La Lige, katalonski klub ima četiri boda manje u odnosu na vodeći Real Madrid.

Kraljevski klub juče je kao gost savladao Atletik Bilbao 1:0 golom iz penala, koji je dosuđen nakon pregleda VAR-a, a na tom susretu VAR nije konstatovao penal za Atletik, što je bila tema i za Bertomeua.

- Gledao sam utakmicu i iako to nerado kažem, ponoviću kako se VAR ne koristi poššteno od kada se nastavilo prvenstvo. Čini se kako tehnologija favorizuje uvek istu ekipu - zaključio je Bertomeu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija