• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2020

16:30

UŽAS U REGIONU! Čak 12 fudbalera zaraženo koronavirusom!

Fudbal

UŽAS U REGIONU! Čak 12 fudbalera zaraženo koronavirusom!

Podeli vest

Ukupno 16 fudbalera i članova rukovodstva bugarskog kluba Černo More zaraženo je koronavirusom. Klub iz Varne saopštio je da je među pozitivnima 12 fudbalera

Černo More je u četvrtak igrao prvenstvenu utakmicu protiv ekipe Carsko Selo iz Sofije. Dan kasnije, laboratorija koja je obavila testiranja pre utakmice priznala je da nije poslala obaveštenje da je jedan od igrača kluba iz Sofije pozitivan.

(FOTO) ZAPLAKAĆETE! Gasol 40. rođendan proveo sa ćerkama Kobija Brajanta!


Ministarstvo zdravlja Bugarske navelo je da su još trojica igrača kluba Carsko Selo pozitivni na korona virus. Uprkos 12 pozitivnih igrača, Černo More je saopštilo da može da igra predstojeću utakmicu protiv Arde. Igrače koji su u karantinu zameniće članovi juniorske ekipe.

Ministarstvo je saopštilo da će Vlada nametnuti oštre mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa na stadionima, uključujući i to da se utakmice igraju bez publike.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija