• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2020

08:26

LALATOVIĆ PROGOVORIO O NAJVEĆEM SKANDALU U KARIJERI! Trener mu opsovao mrtvu majku, OSVETA JE BILA BRUTALNA!

Fudbal

LALATOVIĆ PROGOVORIO O NAJVEĆEM SKANDALU U KARIJERI! Trener mu opsovao mrtvu majku, OSVETA JE BILA BRUTALNA!

Podeli vest

Nenad Lalatović podelio je neverovatno anegdotu iz igračkih dana. On je otkrio detalje velike svađe sa trenerom dok je bio fudbaler Šahtjora

- Igrali smo utakmicu koju smo dobili sa 1:0, ja sam postigao pogodak i ušli smo u četvrtfinale Kupa. Trebalo je da primimo premiju za taj meč. Sutradan kad smo došli na trening, tadašnji trener Šuster je rekao da oni koji su igrali treba samo da istrče "futing". Ja sam na tom meču dobio i udarac i imao sam nekoliko kopči... Elem, Šuster baš i nije bio ljubimac Srba i kaznio me je sa 2.000 dolara koliko je bila premija. Ja sam rekao da nije bitno, istrčao sam i krenuo u svlačionicu - rekao je Laltović u "Amidži šou".

Nastavio je u istom ritmu.

-  U jednom trenutku me zovu da se vratim i odradim taj kondicioni trening zato što je Šuster tako rekao. On kaže trening, ja kažem ne, on trening, ja ne i pokazujem da me boli noga. On će meni: "Kakav ste vi to Srbi narod, tebe boli 2.000 dolara." Ja mu kažem: "Mi Srbi smo veliki narod, meni 2.000 dolara ne znači ništa jer imam duplo veći ugovor od tebe. Naravno, foliram ga.

Foto: printscreen/Tv Arena sport

Usledila je reakcija legendarnog asa.

- On se toliko iznervirao da mi je na španskom uvredio majku. A ja majku nemam otkako sam imao 14 godina. Serjoži, čoveku koji je prevodio, rekao sam da mu kaže da ja nemam majku i da ne može da je vređa. On je opet rekao "trening" i kako je on to rekao ja sam ga odgurnuo ili udario. Ne mogu tačno da se setim. Sada to nikada ne bih uradio.

Lalatović nije mogao da se smiri.

- U tom trenutku sam znao da je to kraj, on je mene suspendovao. Otišao sam na parking, on je vozio BMW 7, kažem opet da to nije pohvalno, ali uzeo sam kantu i razbio mu šoferšajbnu. To što je on rekao za moju majku, koja je meni bila sve u životu, je bilo tako primitivno. Ali opet ponavljam da to sada nikada ne bih uradio.  Udario sam još dva, tri puta u vrata.

Usledio je razgovor sa gazdom Šahtjora.

- On me, naravno, suspenduje. Dolazi gazda Rinat Ahmetov koji je jedan od najmoćnijih ljudi na svetu. Ulazim u njegovu kancelariju, on ljut kao ris. Pita me šta sam uradio, ja mu kažem da sam uradio šta sam trebao. Mister mi je uvredio majku. A on pošto je toliko moćan, niko nije smeo da mu kaže pravi problem. On pozove Serjožu koji je sam drhtao kad je ušao. Ja taj strah u životu nisam video.  Serjoža je to potvrdio, a meni je Rinat rekao: "Ja moram da te suspendujem, ali dokle god si ovde od mene ćeš dobijati sve nagrade i novac. Neka si to uradio, zbog tebe ću ga prvom prilikom oterati" - rekao je Lalatović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Coki

pre 3 godine

A ja pomislio postao covek pa hoce da isprica ono zbog cega se kunuo u krst,decu, zenu, Boga i sve ostalo....ali opet nista....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija