• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2020

09:47

NIKO NIJE AROGANTAN KAO ZLATAN! Ibra: Ja sam predsednik, igrač i trener, šteta što imam samo jednu platu!

Fudbal

NIKO NIJE AROGANTAN KAO ZLATAN! Ibra: Ja sam predsednik, igrač i trener, šteta što imam samo jednu platu!

Podeli vest

Milan je bio bolji od ekipe Juventusa (4:2) a posle meča Zlatan Ibrahimović imao je svoj šou

- Ja sam mator, to nije tajna! Ali godine su samo broj. Radim dobro, u dobroj sam formi, igrao sam danas više nego u prošloj utakmici. Osećam se dobro, iskreno, pokušavam da pomognem timu u svakom pogledu - rekao je Ibrahimović.

Nastavio je u istom ritmu. Novinarima je otkrio zašto daje toliko saveta igračima na terenu.

Ja sam predsednik, igrač i trener! Ali jedina negativna stvar je ta što sam plaćen samo da budem igrač. Da sam bio ovde od prvog dana u sezoni, osvojili bismo 'Skudeto".

A na pitanje da li će ostati u Milanu i sledeće sezone, Ibrahimović nije precizno odgovorio.

- Videćemo, videćemo... Imam još mesec dana da uživam, ali tu je i čudna situacija koja se odvija i koju mi ne kontrolišemo. Ne znam da li su me navijači videli uživo poslednji put. Moguće. Zašto? Čitajte između redova... Čudno je igrati iza zatvorenih vrata, a da je 'San Siro' bio pun večeras, to bi bilo prelepo veče - zaključio je Ibrahimović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija