• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

10.07.2020

10:50

MIHAJLOVIĆ JE SAD STVARNO OZDRAVIO! Srbin je opet ONAJ STARI, nije ga napustio BURAN TEMPERAMENT!

Fudbal

MIHAJLOVIĆ JE SAD STVARNO OZDRAVIO! Srbin je opet ONAJ STARI, nije ga napustio BURAN TEMPERAMENT!

Podeli vest

Trener Bolonje Siniša Mihajlović opet je onaj stari, pošto je u sredu veče na meču protiv Sasuola (1:2) dobio crveni karton zbog psovanja sudije, a potom je žestoko kritikovao i "Skaj sport"

Konačno je Siniša Mihajlović (51) opet onaj stari! Trener Bolonje dokazao je u sredu veče na meču protiv Sasuola (1:2) u Seriji A da njegov buran temperament nije splasnuo posle duge i teške borbe sa leukemijom, pošto je dobio crveni karton zbog vređanja sudije, a potom žestoko kritikovao medije!

Izgubio strpljenje

Isključen sam zasluženo jer sam opsovao sudiju i rekao da se nosi, a potom sam šutirao sve što mi se našlo na putu
Siniša Mihajlović


Miha je pobesneo pre svega zbog blede partije njegovog tima u derbiju Ređo Emilije. U finišu meča imao je raspravu sa glavnim arbitrom Frančeskom Fornom, koji ga je isključio. I to nije bilo sve - posle utakmice proslavljeni fudbaler nije želeo da odgovara na pitanja pred kamerama "Skaj sporta", nego im je poručio da će sve reći na zvaničnoj konferenciji.

Nije dozvolio pitanja

Kormilar crveno-plavih je priznao da je protivnik zaslužio da odnese bodove sa stadiona "Renato Dal'Ara", ali da je razočaran kakav odnos javnost na Apeninima ima prema njegovoj ekipi.

(VIDEO) MIHAJLOVIĆ POBESNEO, PA DOBIO CRVENI KARTON! Bolonja pobedila Inter, pa izgubila od Sasuola, Atalanta ima šampionski gen!

MIHA HTEO DA GA IZBACI SA TERENA! Musa otkrio kako Srbin motiviše fudbalere!



- Ne želim nikakva pitanja, reći ću šta imam i idem. Sasuolo je igrao bolje od nas. Radili su više, trčali brže, kretali su se bolje, tako da tu nema ništa sporno. Isključen sam zasluženo jer sam opsovao sudiju i rekao mu kuda da se nosi, a potom sam šutirao sve okolo što mi se našlo na putu. Bio sam iznerviran zato što dobijamo najviše kartona u Seriji A. Muka mi je, ponašaju se kao da na terenu imamo 11 ubica, a ne mlade momke, decu rođenu 2000. godine - rekao je Mihajlović.

Berou: Obožavam našeg trenera

 

Jedan od najboljih strelaca Bolonje ove sezone jeste mladi napadač Musa Berou (21), koji je na 12 mečeva u Seriji A postigao sedam golova. Na njegovom dolasku zimus iz Atalante insistirao je upravo srpski stručnjak.

- Siniša mi mnogo pomaže savetima, obožavam da radim sa njim. Uvek pokušavam da mu na utakmicama uzvratim na najbolji mogući način. Srećan sam što sam deo ovog tima i što imam priliku da sarađujem sa trenerom kakav je Mihajlović - naglasio je Afrikanac.

Ovim neuspehom klub sa severa Italije prekinuo je niz od tri vezana meča bez poraza. Izabranici legendarnog defanzivca prethodno su srušili Sampdoriju (2:1) i Inter (2:1), a odigrali nerešeno sa Kaljarijem (1:1). Posebno je upečatljiv bio njihov trijumf nad "nero-azurima", čiji je dres Miha nosio od 2004. do 2006. godine, a zatim tu počeo i trenersku karijeru kao pomoćnik Roberta Manćinija.

Sramotni novinari

Medel, Orsolini, Palasio i ostali igrači Bolonje uspeli su na "Đuzepe Meaci" da naprave veliki preokret sa igračem manje, a posebno je upečatljiv bio nastup tinejdžera Muse Džuvare (pogledajte tekst u okviru). Međutim, Srbin smatra da to nije bilo dovoljno dobro ispraćeno u italijanskim medijima, pa je sipao kritike na račun "Skaj sporta".

- Gledao sam emisiju posle naše pobede nad Interom. Pola sata se govorilo o njima, niko nije spomenuo Bolonju. Nisu nam ni čestitali na uspehu. Kao da ovo nije "Skaj", nego klupski kanal Intera. To je sramotno, to nije novinarstvo. Pobedili smo sopstvenom zaslugom, a potpuno su nas ignorisali - poručio je besni Mihajlović.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija