• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2020

23:00

KONAČNO PRAVO POJAČANJE! Barselona ovoga leta dobija brutalnog golgetera!

Fudbal

KONAČNO PRAVO POJAČANJE! Barselona ovoga leta dobija brutalnog golgetera!

Podeli vest

Lautaro Martinez već mesecima se povezuje s prelaskom u Barselonu, a transfer bi se trebalo ostvariti ovog leta

Barselona je pokazala veliko zanimanje za Argentinca koji briljira u dresu Intera. Očekivalo se da će Katalonci prošle nedelje povući potez jer je Lautaro imao otkupnu klauzulu od 111 milipna evra.

NAVIJAČI ZVEZDE SU OVO HTELI DA ČUJU! Kapiten bacio "delije" u TRANS jednom rečenicom!

Barsa nije želela aktivirati otkupnu klauzulu i mnogi su to protumačili kao znak da su odustali od Lautara. Međutim, katalonski Sport piše da su u Barseloni upravo čekali da otkupna klauzula prestane da važi jer imaju asa u rukavu.

Foto: REUTERS/Alberto Lingria

Naime, zbog svih finansijskih problema uzrokovanim pandemijom koronavirusa mnogim igračima su drastično pale cene. To važi i za Lautara koji više ne košta preko 100 miliona evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija