• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2020

09:27

(FOTO) ZEMLJOTRES U BARSELONI, MESI GRMI! Loši smo, nešto mora da se menja...

Fudbal

(FOTO) ZEMLJOTRES U BARSELONI, MESI GRMI! Loši smo, nešto mora da se menja...

Podeli vest

As Barselone Lionel Mesi bio je besan kao ris posle poraza od Osasune u 37. kolu La Lige (2:1)

Katalonci su se definitivno oprostili od šampionskog trofeja, koji je podigao ljuti rival - Real Madrid. Blaugrani su definitivno potrebe promene, a Mesi je bio izuzetno kritičan posle poraza. 

TEKTONSKI POTRESI U BARSELONI! Mesi OGORČEN, LJUT KAO RIS, odlazi? Španija na NOGAMA!

(VIDEO) SVE PUCA, SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA! Burno u Barsi, Mesi stručnom štabu SPREMIO OTKAZE!

 

- Loša stvar je što smo izradili veoma loš imidž u susret narednim obavezama. Nastavimo li da igramo kao dosad nigde nećemo stići. Nešto mora da se menja. Ljudi iz kluba su veoma ljuti i to je normalno i mi smo ljuti. Ljudima ponestaje strpljenja, što je prirodno, ranije smo ih razočarali protiv Rome i Liverpula, a ove sezone nismo im dali ništa - kazao je Mesi i nastavio u istom ritmu.

- Nismo očekivali da će se prvenstvo ovako okončati. Mi smo slaba ekipa, možeš da nas pobediš samo ako igraš sa više intenziteta od nas. Izgubili smo veliki broj bodova na mečevima gde to nismo smeli.

Slede radikalne promene, što je nagovestio i Mesi. 

- Rekao sam još ranije da ćemo teško osvojiti Ligu šampiona ako nastavimo ovako da igramo, a jasno je da nam to nije bilo dovoljno ni za La Ligu. Moramo da udahnemo duboko i razmišljamo o Ligi šampiona. Moramo dosta toga da promenimo, pre svega da budemo samokritični, a ne da mislimo da smo poraženi zato što je rival bio bolji od nas. Recimo, ako ovako nastavimo izgubićemo i od Napolija - dodao je as Katalonaca. 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija