• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

14:31

ZVALI SU ME ZVEZDA I PARTIZAN, ALI... Heroj Srbije otkrio zašto je odbio "večite"!

Fudbal

ZVALI SU ME ZVEZDA I PARTIZAN, ALI... Heroj Srbije otkrio zašto je odbio "večite"!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Liverpula i čovek koji je golom Nemačkoj na Svetskom prvenstvu 2010. godine postao heroj nacije, otkrio je da je dobio poziv i Crvene zvezde i Partizana, ali je odlučio da se ne vraća u Beograd

- Zvali su me Zvezda i Partizan, zvao me Radomir Antić da idem sa njim u Kinu, imao sam pozive iz Bundeslige. Da li je trebalo duže da igram? Da, definitivno. Mogao sam još tri-četiri godine. Fizički sam se osećao perfektno. Čak se i sad osećam odlično, imam isto kilograma kao kada sam se povukao pre sedam godina. Ali, osećao sam se psihološki iscrpljenim. Imao sam osam operacija, imao mnogo različitih puteva tokom karijere. Mozak reaguje na sve stresove i na kraju ti ispostavi račun i kaže da bi možda bilo bolje da živiš mirniji život. I tako sam rekao da je dosta - rekao je Jovanović za britanski "Atletik".

LANE JE OVU TAJNU ČUVAO DESET GODINA! Da li je LUD? Odbio je jedan od najvećih klubova na svetu!

Probao je da ostane u fudbalu, nije izdržao. U trenere nikad nije ni poželeo da ode.

Foto: ap photo

- Kada tim pobeđuje, igrači nose zasluge, a kada gubi, sva je krivica na treneru. Morate da vodite računa o igračima različitih karaktera, o njihovim privatnim životima, to je mnogo teško. Probao sam da radim kao skaut, ali taj deo fudbala nije baš čist zbog novca koji se vrti oko njega. Prelepo je gledati 22 igrača na terenu, ali sve ostalo što prati, još dok sam bio igrač, nisam voleo. Još mi nedostaje igranje, to je moja velika ljubav. Igram i sada sa sinovima, prijateljima, nekada dođe i Miloš Krasić. To je još teže, pet na pet, jer nema stajanja - zaključio je Milan Lane Jovanović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija