• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2020

21:17

ČAS FUDBALA! Čelsi zasluženo preko Mančestera do finala FA kupa! Očekuje nas londonski derbi u borbi za trofej!

Fudbal

ČAS FUDBALA! Čelsi zasluženo preko Mančestera do finala FA kupa! Očekuje nas londonski derbi u borbi za trofej!

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija savladali su ekipu Mančester junajteda sa 3:1 u polufinalu FA kupa i zakazali finalni okršaj sa Arsenalom prvog avgusta

Izabranici Frenka Lamparda odigrali su odličnu utakmicu, nasuprot ekipa Olea Gunar Solskjera koja je išla iz greške u grešku.

KO JE OVAKO NEŠTO MOGAO I DA PRETPOSTAVI!? Lalatović OTKRIO dugo čuvanu tajnu u vezi svoje bivše žene!

Čelsi je rutinski igrao i zasluženo se plasirao u veliko finale gde će igrati protiv Arsenala koji je eliminisao Mančester siti. Strelci za Čelsi bili su Žiru i Mont, a autogol, ujedno i treći gol za "plavce" postigao je skupoceni Hari Megvajer u finišu meča!

Počasni pogodak za Đavole bio je delo Bruna Fernandeša sa bele tačke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija