• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2020

10:46

SAD JE STVARNO KRAJ! Zinedin Zidan STAVIO TAČKU na Luku Jovića!

Fudbal

SAD JE STVARNO KRAJ! Zinedin Zidan STAVIO TAČKU na Luku Jovića!

Podeli vest

Mesecima se spekuliše o odlasku Luke Jovića iz Real Madrida, o interesovanju Milana, Napolija, Herte, Borusije Dortmunda, Valensije...

Ali, trener šampiona Španije Zinedin Zidan još jendom je rekao da se neće odreći mladog Srbina.

(FOTO) UĆUTKAO ZLE JEZIKE! Joviću žele da vide leđa, a Zidan je ovim potezom POKAZAO ŠTA MISLI O SRBINU!

TOTALNI PREOKRET U SLUČAJU JOVIĆ! Zidan progovorio o Srbinu i njegovom statusu u Realu!

 

Jović je letos došao u Madrid kao veliko pojačanje iz Ajntrahta za 60.000.000 evra. Ali, nije se proslavio u prvoj sezoni u dresu "kraljevskog kluba". Uglavnom je ulazio sa klupe i sakupio 800 minuta na terenu u 26 utakmica u svim takmičenjima, postigao je samo  dva gola u Primeri.

- Kao i uvek kada me pitate za Luku. Reći ću da je on još mlad i talentovan igrač. Bila je ovo teška sezona za njega, pogotovo što je imao problema sa povredama i nekim stvarima van terena. Ja mu i dalje verujem, videćemo ga naredne sezone - rekao je Zidan posle remija sa Leganesom u kojem je Jović igrao poslednjih pola sata meča i bio vinovnik kontroverzne situacije u finišu kada je igrao rukom.

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

 

Ali, VAR je presudio da nije napravio penal i Leganes je izgubio poslednju šansu za opstanak u ligi.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija