• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2020

12:31

NEKADAŠNJI NAPADAČ PARTIZANA IMA NOVI KLUB! Reprezentativac Srbije stiže u Aziju!

Fudbal

NEKADAŠNJI NAPADAČ PARTIZANA IMA NOVI KLUB! Reprezentativac Srbije stiže u Aziju!

Podeli vest

Nekadašnji napadač Partizana i reprezentativac Srbije Marko Šćepović karijeru će nastaviti u Aziji, tačnije na Tajlandu

ve je završeno tokom juna, a golgeter je potpisao ugovor na dve godine sa Buriramom. Trener jednog od najvecih klubova u Aziji je Boško Bandović, koji je kao aduta izabrao srpskog napadača koji je u dresu “orlova” odigrao pet utamica. 

PARTIZAN PUNI KASU! Traži 4.000.000 EVRA za Sumu, u redu klubovi iz Saudijske Arabije, Kuvajta, Emirata....

Posle Partizana Šćepović je otisao u Olimpijakos, a zatim u Majorku i Ahmat iz Groznog. Sledeća stanica bio je Muskron, a uspon je usledio u dresu Videotona, gde je bio jedan od najboljih igrača. Tokom karijere odigrao je 279 mečeva, postigao je 102 gola i imao 48 asistencija. Sada sledi epizoda u Buriramu.

Foto: Beta

U dresu crno-belih postigao je 21 gol na 68 mečeva uz 18 asistencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija