• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2020

13:24

NADMETANJE NAJVEĆIH! Ronaldov odgovor Mesiju: Portugalac oborio tri rekorda!

Fudbal

NADMETANJE NAJVEĆIH! Ronaldov odgovor Mesiju: Portugalac oborio tri rekorda!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo u pobedi protiv Lacija 2:1 oborio je tri rekorda - prvi sa 50 pogodaka u Premijer ligi, Primeri i Seriji A, najbrži do 50 golova u Seriji A od 1995. i prvi igrač Stare dame od 1952. sa najmanje 30 golova u prvenstvu

Ronaldo je uspeo da dođe do bar 50 golova u tri najjače lige - 84 u Premijer ligi, 311 u Primeri i 51 u seriji A, pritom da u Seriji A obori rekord jer mu je za to bila potrebna samo 61 utakmica (Andreju Ševčenku bilo potrebno 68).

Takođe, postao je prvi fudbaler Juventusa posle Džona Hansena od 1952 godine sa najmanje 30 golova u ligi.

Ovi rekordi su najbolji Ronaldov odgovor Lionelu Mesiju, koji je dan ranije takođe postavio tri rekorda - sedmi put najbolji strelac Primere, najviše asistencija u ligi (21) i učestvovao u 1.000 golova u karijeri (703 gola plus 297 asistencija).

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija