• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2020

15:10

MIHAJLOVIĆA PORAZI IZLUĐUJU! Teško igračima ako dozvole NOVI DEBAKL!

Fudbal

MIHAJLOVIĆA PORAZI IZLUĐUJU! Teško igračima ako dozvole NOVI DEBAKL!

Podeli vest

Teško Siniša Mihajlović, trener Bolonje, podnosi poraze, a znaju to odlično i fudbaleri


Bolonja je odličnim igrama dospela do sredine tabele, međutim u poslednje vreme igra slabo što se najbolje videlo u ubedljivom porazu od Milana. "Rosoneri" slavili su sa čak 5:1 i Mihajlović kaže da Bolonja ne sme da bude "sparing partner" drugim protivnicima.

(FOTO) BRUJI ITALIJA O SRBINU I IBRI! Au kakva fotka! O čemu se razgovarali? Zlatan je SVE REKAO!

UMUKNETE, POSRAMITE SE I IZVINITE! Miha nije BESNEO, ali je posle DEBAKLA održao MOĆNU LEKCIJU fudbalerima!

 

 

- Momci znaju da me porazi poput ovog od Milana izluđuju, ne volim kada smo sparing partneri drugima. Želim više od svih njih, a pre svega tražim poštovanje prema navijačima. Imamo veoma strastvenu grupu navijača koja nam tapše i kada pobeđujemo i kada gubimo - kazao je Mihajlović, a prenose italijanski mediji.

Siniša najavljuje naredne sezone napad na Evropu. 

- Svaki trener voli da mu klub izađu u susret u svim zahtevima, ali znam kako sve ide. Naš plan je da napredujemo iz godine u godinu. To automatski ne znači plasiranje u Evropu, ali bih voleo da tim bude kompetitivniji. Sa pravim pojačanjima i napretkom mladih cilj nam je da budemo bolje pozicionirani - kazao je Mihajlović i dodao:

Foto: Reuters

 

- Evropa bi mogla da bude dostižna, ali je potrebno mnogo rada i želje.

Srpski trener je takođe dodao da je trenutno Atalanta najbolji tim u Italiji uz Juventrus.

Igraju veoma jasno, fizički, sa mnogo trčanja i talenta. Sa Juventusom su najbolji, čak igraju i bolje od njih. Što se tiče tima, biće promena, igrati svaka tri dana izuskuje tako nešto. Protiv Milana smo promenili šest igrača, odmaralai smo ih. Protiv Atalante će opet biti promena, nadam se da će sada biti bolje. Korbo može da bude rešenje, Densvil i Tomijasu takođe. Problem je odbrana, o tome moram prvo da mislim. Volim da krenem u napad iz odbrane, trebaju mi defanzivci koji su jaki na lopti - zaključio je Mihajlović

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija