• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2020

23:22

(VIDEO) LUDNICA NA ŠAMPIONSKOM SLAVLJU LIVERPULA! OSAM golova, bombe Keite i Arnolda - Čelsi mora da pobedi u poslednjem kolu ako želi u LŠ!

Fudbal

(VIDEO) LUDNICA NA ŠAMPIONSKOM SLAVLJU LIVERPULA! OSAM golova, bombe Keite i Arnolda - Čelsi mora da pobedi u poslednjem kolu ako želi u LŠ!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula pobedili su Čelsi u 37. kolu Premijer lige sa 5:3 i to u večeri kada su posle 30 godina konačno podigli trofej šampiona Engleske

"Crveni" su tako na efektan način odigrali poslednji meč na svom stadionu ove sezone, dok će Čelsi morati da trijumfuje ili odigra nerešeno protiv Vulvsa u poslednjem kolu ne bi li izborio Ligu šampiona.

(VIDEO) LIVERPUL DOBIO TRI BODA, ALI I VEZISTU ZA BUDUĆNOST! Džonsu dovoljna četiri minuta, Vila sve bliža Čempionšipu!

Šampioni su počeli furiozno i reviju golova otvorili su u 23. minutu kada je Vilijan pogrešio, a Nabi Keita poslao projektil u mrežu Kepe.

Ubrzo je iz slobodnog udarca, majstorski pogodio Trent Aleksander-Arnold, a pet minuta kasnije Žoržinjo Vajnaldum posle gužve u šesnaestercu Čelsija nakon kornera povećava na velikih 3:0. Da katastrofa bude manja, pobrinuo se Olivije Žiru u nadoknadi prvog poluvremena i smanjio rezultat.

Foto: Reuters

Firmino je povećao na 4:1, da bi nadu gostima doneli Pulišić i Ejbraham, međutim tačku na i stavio je Okslejd Čemberlejn i potvrdio pobedu Liveprula.

Liverpul je novi šampion i posle pobede nad Čelsijem, kolo pre kraja, ima 96 bodova.

Foto: Tanjug/AP


Čelsi je četvrti na tabeli sa 63 boda, jednim više od Lestera koji mu je konkurent za plasman u Ligu šampiona.

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija